Haberler

OGC'ye "Gazeteciler ve Basın Bayramı" Ziyaretleri

Güncelleme:

Ordu Gazeteciler Cemiyeti "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" olması nedeniyle ziyaretçilerini ağırladı.

Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" olması nedeniyle ziyaretçilerini ağırladı.

Ordu İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, Ordu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Aydın, "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" nedeniyle ziyaret etti.

OGC Başkanı Recep Aydın ve basın mensupları tarafından karşılanan heyet Ordu'da görev yapan yazılı ve görsel medya çalışanlarının gününü kutladı.

Ziyarette konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, "Hemen hemen her meslek gruplarına çalışanlarına yönelik tahsis edilmiş günler var. Bu günde size ayrılmış günü idrak ediyoruz. Bugününüzü kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

Genel Sekreter Selami Aydın, basın mensuplarının topluma doğruları nakletmesinin önemli olduğunu kaydederken, "Bu anlamlı gününüzü tebrik ediyoruz. Basında sansürün kaldırılışın 105. yılı çok önemli bir gün. Basın her memlekette var ama özgür değiller çünkü sansürden geçiyor. Topluma doğruların nakledilmesi önemli bir hadisedir. Özgür basının çalışmalarını taktirle izliyoruz. Eleştirileri de izliyoruz. Ordu basının önemli bir noktada olduğunu ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu

OGC Başkanı Recep Aydın da ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hakan Kırmacı Recep Aydın Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title