Haberler

Ödemiş EML, 70. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Güncelleme:

Ödemiş'in en eski okullarından, birçok siyasetçi, sanayici ve iş adamı yetiştiren Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi 70. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Ödemiş ve bölgesinin en eski okullarından; birçok siyasetçi, sanayici ve iş adamı yetiştiren Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi 70. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Nostaljik Endüstri Meslek Lisesi takviminin de tanıtımının yapıldığı 70. kuruluş yılı kutlama programı Saray Cafe'de gerçekleştirildi.

Yapılan programa Okul Müdürü Osman Dedeler, öğretmenler, eski Ödemiş belediye başkanı ve AK Parti İl başkan yardımcısı Mahmut Badem, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, ilçe daire amirleri, Ödemişli iş adamları ve birçok davetli katıldı.

Endüstri Meslek Lisesi mezunlarından iş adamı İrfan Kırsoy, yaptığı konuşmada "Okulumuz bizim bugünlere gelmemizde hayatımıza temel taşları koyan bir okuldur. Liseden mezun olduktan sonra yüksek okul öğrenimimi bu okulun verdiği katma değer ile sürdürmüş oldum. Bugünde okulumuz çağa ayak uydurarak önemli bireyler yetiştiren bir okuldur. Tüm öğretmenlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Sanayici Tuğrul Demirdöğen de "Liseden mezun olduktan sonra işimizi daha da bilinçli bir şekilde yaptık. Ödemiş'teki iş yerimizi daha da büyüttük. Okulumuzda öğrendiklerimizi meslek hayatımızda uyguladık. İşveren haline geldik ihraç eder hale geldik. Bize meslek öğreten değerli hocalarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim ise "Ben de Endüstri Meslek Lisesi'nde okurken futbol hayatım oluştu. Okulumuzdan sonra o dönem 2. Lig'de oynayan Ödemişspor'a meslek lisesinden geçmiştim. Okulumuz bizlerin yetişmesin de büyük rol oynadı. Bugün de çocuklarımız için büyük rol oynamaya devam ediyor tüm vefat eden öğretmenlerimize rahmet diliyorum. Bugün de görev başında olan eğitimcilerimize başarılar çocuklarımıza iyi dersler diliyorum" dedi.

Okul mezunlarından bir önceki dönem Ödemiş Belediye Başkanlığı yapan Mahmut Badem de "Meslek lisesinde okurken ben kendime karşı özgüvenimi hissettim. Okullarımızdan mezun olduktan sonra teknisyen olarak girdiğim işyerimden müdür olarak ayrıldım. Daha sonra siyasete girdim. Siyaset bizlere bir şeyler nasip etti. Ama bunların temelinde hep meslek lisesinin bizlere attığı temel vardı. Bugün baktığımızda diğer liseleri kazanamayan çocuklarımızın meslek liselerinde olduğu algısı var. Ama meslek liselerinde öğrenim gören çocuklarımız diğer çocuklarımızdan farklı donanımdalar ve farklı eğitimlerden geçiyorlar. Türkiye de ara eleman sıkıntısını bu liselerden mezun olan çocuklarımız kapatıyor. Ödemiş'te bu konuda şanslı bir kent. Düşünün 70 yıl önce bu kentte bir meslek okulunun olmasını. Bu anlamda ben okulumuza başarılar diliyorum. Eğitimci camiasına başarılar diliyorum" dedi.

Okul Müdürü Osman Dedeler ise, "Okulumuzun 70. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Okulumuz 5 belediye başkanı 2 milletvekili birçok sanayici, iş adamı, ekonomist, siyasetçi yetiştirmiş önemli bir kurumdur. Nostaljik masa takvimimizde bu mezunlar eski günlerini hatırlayacak birer anı olarak kalacaktır. Okulumuz bugünde günün şartlarına uygun 100 eğitimcisi 1000 öğrencisi ile gücüne güç katarak eğitim öğretimine sürdürmektedir. Bugün düzenlediğimiz yıl dönümü kokteyline katılan değerli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Badem Ak Parti Ödemiş Yerel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title