Haberler

Ödemiş CHP'den Özgürlüğe Merhaba Yemeği

Güncelleme:

CHP Ödemiş İlçe Örgütü, Mustafa Balbay için Belediye Düğün Salonu ve Kongre Merkezinde coşkulu bir yemek düzenledi.

CHP Ödemiş İlçe Örgütü, 4 yıl 277 gün sonra özgürlüğüne kavuşarak milletvekilliği görevine başlayan Mustafa Balbay için Belediye Düğün Salonu ve Kongre Merkezi'nde coşkulu bir yemek düzenledi. Balbay'a bol bol sevgi gösterilerinin yapıldığı geceye Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin ile eski belediye ve ilçe başkanı Mehmet Eriş'in birlik-beraberlik çağrısı damga vurdu.

CHP Ödemiş İlçe Örgütü'nün yanı sıra Tire, Bayındır, Kiraz, Beydağ ve Selçuk ilçe örgütlerinin de katılım gösterdiği ve salon kapasitesinin yetersiz kaldığı gece CHP Bayındır İlçe Örgütü'nce hazırlanan zeybek gösterisi ile başladı. Daha sonra CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş açılış konuşmasını yaparak 4,5 yıl boyunca tutsak edilen Balbay'a kavuşmanın sevinci ve gururu içerisinde olduklarını vurguladı.

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin de Balbay için düzenlenen gecede oluşan birlik-beraberlik görüntüsünün önemine vurgu yaparak, bu birlik ruhunun 30 Mart seçimlerine de yansıyacağını söyledi.

Daha iyi projeler için daha da güçlü şekilde göreve gelmek istediklerini aktaran Keskin, "Hedefimiz en az %50 oyla yeniden Ödemiş Belediyesi'ne Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dikmektir. Bunun için kadınıyla, genciyle hep birlikte çalışacağız, Ödemiş'i daha iyi yerlere taşıyacağız" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay da hapishaneden çürüyerek değil başı dik yürüyerek çıktığını belirterek, "Sizler benim omzuma daha da ağır bir yük yüklediniz. Bugün Bayındır'da, Tire'de ve Ödemiş'teki hemşerilerimin ilgisini ve sevgisini görünce omzumdaki yük bir kat daha arttı. Eşitliği, adaleti ve sevgiyi yeniden hakim kılmak için CHP iktidarına ihtiyacımız var. Bunu hep birlikte sağlayacağız. Sizler ulusal kurtuluş mücadelesini başlatanların torunlarısınız. Ama şartlar bugün 1919'dan kötü değil. O ruhla sandıklara sahip çıkarak, birleşerek CHP ile halkın iktidarını kuracağız. Bugün gördüğüm tablo ile buna bir kez daha emin oldum" dedi.

PARTİYE KATILIM TÖRENİ

Eriş'in ardından CHP'li belde belediye başkanlarına da teşekkür belgeleri verildi. Ovakent Belediye Başkanı Ali Demirel ve Konaklı Belediye Başkanı Mustafa Kantar, CHP'nin oy oranları konusunda iddiaya girdiklerini belirterek, Ödemiş Belediye Başkanlığı için beldelerinde oy rekoru kıracaklarını söylediler. İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerine de teşekkür belgeleri verilirken, Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran da CHP'ye katıldığını açıkladı. Savuran'a CHP rozeti törenle takıldı.

Gece müzikli eğlence ile devam etti.

İLÇE ADAYLARI

Öte yandan CHP Parti Meclisi toplantısında İzmir'in Küçükmenderes havzasındaki ilçelerinde belediye başkan adayları da netleşmeye başladı. Edinilen bilgilere göre Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası belirlenen isimler oylama için Parti Meclisi'ne gönderildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu toplantıda şekillenen isimler oylandı ve resmi olmayan bilgilere göre, Ödemiş'te Bekir Keskin, Beydağ'da da Süleyman Vasfi Şentürk, aday olarak belirlendi. Talihsiz bir kaza sonrası çapraz bağları kopan Bayındır belediye başkanı adayı Ardahan Totuk'un adaylıktan çekildiğini bildirmesinden sonra eski ilçe başkanı Tamer Yanık ile Dr. Ufuk Sesli'nin isimlerinin netlik kazanmadığı belirlendi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Balbay Bekir Keskin Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title