Haberler

AK Parti Ödemiş Adayı Badem Seçim Startını Verdi

Güncelleme:

AK Parti'nin Ödemiş Belediye Başkanı Adayı Mahmut Badem, seçim startını vermek için geldiği Ödemiş'te coşkulu tezahüratlarla karşılandı.

AK Parti'nin Ödemiş Belediye Başkanı adayı Mahmut Badem seçim startını vermek için geldiği Ödemiş'te coşkulu tezahüratlarla karşılandı. İzmir'den eşiyle birlikte Ödemiş'e gelen Badem'e partililer sürpriz yaparak Benzinlik mevkiinde karşılama töreni düzenledi.

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, belde belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyelerinin de katıldığı karşılamada Badem, omuzlara alındı. Tezahüratlar arasında partililerle kucaklaşan Badem ve beraberindekiler, uzun bir araç konvoyuyla AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı'na geldi.

Burada bir konuşma yapan AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, "Başkan adayımızın Ödemiş'e teşrifleri sırasında böyle bir sürprize imza atmak istedik. Oluşan sevgi tablosu son derece anlamlıdır. Yerel seçimler için hep birlikte çalışacağız, tevekkül edeceğiz. Sayın Mahmut Badem Ödemiş'e adeta rahmetiyle, bereketiyle geldi. Bizler hep birlikte başkan adayımızla birlikte çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Herkesi dinleyeceğiz, sorunların çözümü için çalışacağız. Başbakanımıza Kızılcahamam'da Ödemiş'i alacağımızın sözünü vermiştim. Bunu mutlaka gerçekleştireceğiz. Bizim sloganımız var; 'Beraber ıslandık yağan yağmurda'. Yağmur çamur demeden yapacaklarımızı anlatacağız" dedi.

"KİMSEYİ ELEŞTİRMEDEN PROJELERİMİZİ ANLATACAĞIZ"

Daha sonra coşkulu tezahüratlar arasında konuşmasına başlayan AK Parti Ödemiş Belediye başkan adayı Mahmut Badem de "Nerede bırakmıştık; diye başlayacağız. Yarın sabahtan itibaren kapı kapı dolaşacağız. Temayül yoklamalarında, anketlerde bana güvenip destek veren AK Parti İlçe Teşkilatıma can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Teker teker projelerimizi Ödemişlilerle paylaşacağız. Birkaç gün içerisinde Ödemiş'in kaderini değiştirecek projelerimiz açıklanacak.

Kamuoyu beklentilerini çok iyi biliyoruz, bu beklentileri karşılayacak projelerle Ödemişlilerle buluşacağız. Ödemiş'i sıradan bir Anadolu kasabası olmaktan çıkartacak projelerimiz var. Ödemiş'in kırılma noktalarıyla ilgili projeler bunlar. Bu projeleri kadın kollarımız, gençlik kollarımızla her yerde anlatacağız.

Kimseyi eleştirmeyeceğiz. Kimseyi eleştirmeden projelerimizi anlatacağız. Sıradan değil Ödemiş'in gelişimini hızlandıracak, ilçenin kaderini değiştirecek projelerimizi halkımıza sunacağız. Kırmadan, kırılmadan projelerimizle halkın karşısında olacağız. Daha önce Ödemiş için yaptıklarımız ortada. Biz hep birlikte yönetmek üzere geldik. Başkan sen olmuşsun, ben olmuşum hiçbir farkı yok. Bugünkü coşkulu karşılama için yağmurda bile bizimle olan partililerimize teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Badem Ak Parti Ödemiş İzmir Yerel Haberler

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı trafik kazası geçirdi

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı trafik kazası geçirdi

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Gazze'de bir bebek daha açlık yüzünden can verdi

Gazze'de bir bebek daha açlık yüzünden can verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title