Haberler

Oda Başkanı Çiçek: "Türkiye'nin En Ucuz Meyve ve Sebzesi Eskişehir'de Satılıyor"

Eskişehir Yaş Sebzeciler Meyveciler Balıkçılar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çiçek, tüketiciler için Türkiye’nin en ucuz meyve ve sebzesinin Eskişehir’de satıldığını belirtti.

Eskişehir Yaş Sebzeciler Meyveciler Balıkçılar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çiçek, tüketiciler için Türkiye'nin en ucuz meyve ve sebzesinin Eskişehir'de satıldığını belirtti.

Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) Başkanı Gazi Durusu ve dernek üyesi sanatçıların ziyaretinde konuşan Oda Başkanı Mehmet Çiçek, halka ucuz ve taze sebze, meyve yedirmek için çalıştıklarını belirtti. Çiçek, "Eskişehir ilimize meyve ve sebzeler günlük gelmekte ve tüketiciler tarafından günlük olarak tüketilmektedir. Halkımız, taze günlük meyve ve sebze tüketmektedir ve bu durum halkımız için sevindirici bir gelişmedir. Türkiye'nin en ucuz meyve ve sebzesi Eskişehir'de tüketicilere satılmaktadır. Eskişehir'de kapalı pazarlara ihtiyacımız var. Odamıza kayıtlı 730 üyemiz vardır. Odamıza kayıtlı her üyenin tüm sorunları ile ilgileniyoruz. Sorunlarına çözüm buluyoruz. Amacımız, Eskişehir halkımıza en iyi ve süratli bir şekilde hizmet etmektir" ifadelerini kullandı.

ESKÜDER Başkanı Gazi Durusu ise, "Oda Başkanı Mehmet Çiçek'in sayesinde Eskişehir'de ucuz, taze ve kaliteli meyve ve sebze tüketmekteyiz. Eskişehir halkına verdiği hizmetten dolayı kendisine minnettarız" diye ifade etti.

Dernek Başkanı Durusu, Eskişehir halkına hizmetlerinden dolayı Oda Başkanı Mehmet Çiçek'e teşekkür belgesi takdim etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çiçek Eskişehir Türkiye Durusu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title