Haberler

Nğde'de Düzenlenen "Terörle Mücadele" Konferansına Büyük İlgi

Niğde Belediyesi’nin düzenlediği ve Gazeteci-Yazarlar Fatih Tezcan ile Cem Küçük’ün konuşmacı olarak katıldığı "Yeni Türkiye’de Terörle Mücadele" konulu konferans büyük ilgi gördü.

Niğde Belediyesi'nin düzenlediği ve Gazeteci-Yazarlar Fatih Tezcan ile Cem Küçük'ün konuşmacı olarak katıldığı "Yeni Türkiye'de Terörle Mücadele" konulu konferans büyük ilgi gördü. Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konferansta, günümüz şartlarında terörle mücadelenin önceki dönemlere göre farklılık gösterdiği, tehdit unsurlarına karşı vatandaşların tedbirli olması gerektiği vurgulandı.

Konferansa Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Başkan Yardımcıları Mustafa Yiğit ve Rıfat Özkan, AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Gazeteci -Yazarlar Fatih Tezcan ve Cem Küçük'e katılımlarından dolayı teşekkür etti.

"Yeni Türkiye'de Terörle Mücadele" konulu konferansta ilk sözü Gazeteci-Yazar Cem Küçük aldı. Cem Küçük, "Paralel Devlet Yapılanmasında" Türkiye'nin hem siyasi hem ekonomik olarak önünün kesilmeye çalışıldığını ancak son genel seçimlerde oylarını artırarak iktidarda kalan hükümetin buna izin vermediğini vurguladı. Devletin bazı kurumlarında, bu örgüte sempati duyan kamu görevlilerinin halen var olduğuna işaret eden Cem Küçük, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun mutlaka değiştirilmesi gerektiğini, bunun için ise Anayasa değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu anlattı.

Gazeteci Yazar Fatih Tezcan da slayt gösterileri eşliğinde yaptığı konuşmasında, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve örgüt yönetiminin dini istismar ederek bir yapılanma oluşturduğunu ifade ederek, bu yapılanmanın ve PKK da dahil olmak üzere diğer tüm terör örgütlerinin Türkiye'de asla hedeflerine ulaşamayacağını belirtti.

Yaklaşık 3 saat süren konferansta gazeteci-yazarlar Fatih Tezcan ve Cem Küçük, vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Konferansın ardından Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, katılımlarından dolayı Fatih Tezcan ve Cem Küçük'e günün anısına birer plaket verdi.

ASKIDA ELBİSE UYGULAMASINA DESTEK

Bu arada Gazeteci Yazar Fatih Tezcan, Niğde Belediyesi'nin önceki gün başlattığı, "Dolabında Eskimesin, Kardeşlerin Üşümesin" projesine, paltosunu vererek destek oldu. Fatih Tezcan, "Niğde'ye gelmeden önce, Niğde Belediyesi'nin böyle bir uygulama başlattığını öğrendim. Eşime evde kullanmadığımız elbiseleri hazırlamasını istedim. Ancak gelirken bunları maalesef unuttum. O yüzden bugün üzerimdeki paltomu vererek, Niğde Belediyesi'nin başlattığı bu güzel uygulamaya naçizane destek olmak istiyorum" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Tezcan Cem Küçük Türkiye Niğde Yerel Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME NE ZAMAN? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları hangi tarihte? #9917 2024-TUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2024-TUS sonuç ekranı! MİLLİ MAÇ NE ZAMAN? #9917 İtalya Türkiye milli maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? #129349 Sıcaklıklar yakıp kavuracak! Sıcaklıklar kaç derece yükselecek? Bu yaz hava nasıl olacak?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title