Haberler

Nazilli Belediyespor Kupada Kartalspor'u Ağırlayacak

Ligde 3 maçta 5 puan toplayarak güzel bir giriş yapan Nazilli Belediyespor, Türkiye Kupası 2.tur karşılaşmasında Kartalspor’u ağırlayacak.

Ligde 3 maçta 5 puan toplayarak güzel bir giriş yapan Nazilli Belediyespor, Türkiye Kupası 2.tur karşılaşmasında Kartalspor'u ağırlayacak.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu kendi seyircisi önünde konuk ettiği Amedspor'la 1-1 berabere kalarak yenilgisiz yoluna devam eden Nazilli Belediyespor'da gözler Türkiye Kupası maçına çevrildi. Naz Naz, 2. Tur maçında 3. Lig 1. Grup temsilcisi Kartalspor'u ağırlayacak. Nazilli İlçe Stadı'nda oynanacak mücadele 15.00'te başlayacak. Siyah Beyazlılar, bu maçın hazırlıklarını Esat Ergüler Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Naz Naz'da bu müsabaka öncesinde tek eksik olarak kaleci Ersin Aydın göze çarpıyor.

Türkiye Kupası maçı hakkında görüşlerini açıklayan Teknik Direktör Cüneyt Biçer, "Amedspor maçıyla aynı gün çalışmalarımıza başladık kupa maçı da bizim için önemli kazanılması gereken bir maç. Kazanmak için sahaya çıkacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Futbolcularımız en iyisini yapacaktır diye düşünüyorum" dedi.

Nazilli Beldeiyspor'un kendi evinde Kartalspor ile karşılaşacağı kupa mesaisinde karşılaşmayı Sakarya Bölgesi hakemlerinden Serkan Önsal yönetecek. Önsal'ın yardımcılıklarını Kocaeli Bölgesi'nden Birtan Yavuz ile Sakarya Bölgesi'nden Mehmet Akıncık yapacak. Yine Sakarya Bölgesi hakemlerinden Burak Celep dördüncü hakemliği üstlenecek. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Kupası Kartalspor Sakarya Nazilli Spor Haberler

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Bakmadan Geçme

Hatayspor'a Davide Ancelotti mi geliyor? Volkan Demirel sonrası Hatayspor'da Ancelotti esintisi! Kadınlara regl izni mi geldi? Hangi belediye, regl izni getirdi, olay ne? Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba Instagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? ASFALT MI ERİDİ? Hangi ilde sıcaklık nedeniyle asfalt eridi, kaç derece? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! ZAHİDE YETİŞ programında ne oldu? CANLI YAYINDA baba kızını mı dövdü, olay ne? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Yeşil Yol filmi konusu ne, oyuncuları kim? Yeşil Yol ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı kim oldu? TBB Başkanı kim seçildi? 6 Haziran Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Haziran burç yorumları nedir? Türkiye meteorolojik afet yaşayacak! Türkiye'de hava sıcaklığı ne olacak? Uzmanlar ne diyor? Uzmanlar uyarıyor! Bu yaz sıcaklık yakıp kavuracak: Türkiye'de meteorolojik afet mi yaşanacak?
Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title