Haberler

Nazilli Belediyespor'da Moraller Bozuk

Spor Toto 2.Lig kırmızı Grup'ta sahasında konuk ettiği Altay'a 5-0 mağlup olan Nazilli Belediyespor'da moraller bozuldu.

Spor Toto 2. Lig kırmızı Grup'ta sahasında konuk ettiği Altay'a 5-0 mağlup olan Nazilli Belediyespor'da moraller bozuldu.

Gökhan Çakır, Tunç Behram, Hakan Duran, Hüseyin Akoğlu ve Hasan Yaşar'ın sakatlıklarının takımda ciddi denge kaybına neden olduğunu kabul ettiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Volaka, yedek oyuncularında kendilerine verilen şansı iyi değerlendirmediğini söyledi. 5-0'lık skorun kendilerini şok ettiğini belirten Başkan Volaka; "Bizim takımımız bu değil. Futbolcularımıza güveniyorum ama alacağımız önlemlerde alınacak. Her takımın inişi vardır. Mühim olan erken önlem almaktır. Bugün toplantı yaparak hatamız varsa istişare yaparak sorunu bulup çözeceğiz. 28 kişilik kadro ile yola çıktık ve son haftalarda 4-5 eksik altına düşmedik. Yedek oyuncularımızın da as takım oyuncuları kadar hazır olduğu, olması gerektiği inancındayım. Ama maalesef karşılaşmada 14 oyuncumuzda kötüydü. Sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulan arkadaşlarımızın şanslarını iyi değerlendirmediğini gördük" dedi.

Mühim olanın bu saatten sonra 5-0'lık ağır sonuçtan ders çıkarmak olduğunu belirten Volaka; "Bu durumun böyle gitmeyeceğine inanıyoruz ve en kısa sürede de gerekeni yapacağımızı belirtmek istiyorum. Taraftarımızdan sadece biraz daha sabır göstermelerini istiyoruz. Bu yıl çok iddialı başladık ama biraz sonuç kötü olunca sıkıntı oldu. Beklentiler yüksek olduğu için bunu yaşadığımızı düşünüyorum. Öte yandan Altay maçında yaşananları da takımını sevmeyen bazı taraftarlar olduğunu düşünüyorum. Beni sevmeyen olabilir ama Nazilli Belediyespor'u sevmemek olamaz. Biz o taraftarlarımızı da Nazilli Belediyespor'u sevmeleri için çalışacağız. Gerekeni yapacağımızı tekrar belirterek taraftarımızdan az daha sabır göstermelerini istiyoruz" şeklinde konuştu.

"GOL YOLLARINDA BECERİKSİZDİK"

Altay karşılaşmasında aldıkları 5-0'lık ağır yenilginin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Teknik Direktör Armağan Turhan ise; "Gerçekten çok şanssız bir karşılaşmaydı. Maçtan önce travmalar nedeniyle 7-8 oyuncumuzun eksik olması ideal kadro kurmamızı zorladı. Hazırlık maçlarında hiçbir zaman sorun yaşamadık ama 1'i kupa olmak üzere 5 maçta hiçbir zaman ideal kadromuzla karşılaşmaya çıkamadık. Bunlar mazeret olamaz ama Altay maçında erken gol yememiz futbolcularımızı demorilize etti. Gol yollarındaki şanssız ve beceriksizliğimiz de dönen topların kalemizde gol olmasına neden oldu. Sakatlıklar nedeniyle mevki oyuncuların yerine devşirme oyuncularla kadro kurmak zorunda kaldık, bu ağır yenilgide etken oldu" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Akoğlu Gökhan Çakır Nazilli Behram Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Korkudan okulunu dondurmuştu! Üniversiteli Aslıhan'ı bıçaklayan saldırgan aylar sonra yakalandı

Korkudan okulunu dondurmuştu! Üniversiteli Aslıhan'ı bıçaklayan saldırgan aylar sonra yakalandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title