Haberler

Naksan Holding Ailesi Piknikte Stres Attı

Naksan Holding çalışanları ve aileleri, 6. Geleneksel Piknik Şöleni’nde bir araya geldi.

Naksan Holding çalışanları ve aileleri, 6. Geleneksel Piknik Şöleni'nde bir araya geldi.

Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Naksan Holding, çalışanları arasındaki birlik ve beraberlik duygularını kaynaştırmak amacıyla düzenlediği geleneksel piknik şöleninin bu yıl altıncısını düzenledi. Üç gün süren ve 10 bin kişinin katıldığı geleneksel piknik şöleninde Naksan Holding ailesi hoşça vakit geçirerek, güneşin tadını çıkardı.

"SOSYAL AKTİVİTELER ÇOK ÖNEMLİ"

Geleneksel piknik şöleninin yanı sıra yapılan organizasyonların personeller üzerinde önemli bir motivasyon oluşturduğunu ifade eden Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, "Personellerimizin memnuniyeti bizler için çok önemlidir. Naksan Holding olarak sürekli hale getirdiğimiz sosyal faaliyetlerimiz ve organizasyonlarla hem çalışanlarımız hem de bizler yoğun iş stresinden, bir sure koparak enerjimizi depoluyoruz. Bu gibi organizasyonlar çalışanlar arasındaki bağı daha da güçlendiriyor" dedi.

"ÇALIŞANLARIMIZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ"

Kurulduğunda bir kaç işçiyle yola başladıklarını söyleyen Nakıboğlu, "Çalışanlarımızın büyük destek ve gayretleriyle bu gün Türkiye'nin ve dünyanın sayılı kurumları arasında yerimizi aldık. Her çalışanımız bizler için çok kıymetlidir" İfadelerini kullandı.

"İŞİNİZİ SEVEREK YAPIN"

Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, "Personellerimiz ile biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte mücadele ederek bugünlere geldik. İnsanoğlu kendisine belirli hedefler koyarak yola başlamalıdır. Biz işimizin başında durarak ve işimizi severek büyüdük. Sizler de işinizi severek yaptığınızda geleceğin patronu olabilirsiniz. İşinizi severek yaparsanız başarı ve mutluluk kendiliğinden gelecektir" şeklinde konuştu.

ÖDÜL VERİLDİ

Naksan Holding bünyesinde görev yapan 20. ve 15. yılını tamamlamış personellere ödülleri Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu tarafından törenle verildi. Piknik kapsamında çocuklara ve personellere yönelik eğlenceler düzenlenirken pikniğe katılanlar arasında yapılan çekilişle her gün üç kişiye hediye çeki verildi. Piknik alanında oluşturulan oyun alanlarında, çocuklar doyasıya eğlenirken, büyükler de sumo güreşi, futbol, halat çekme ve yetenek yarışmalarında ter döktü. Birbirinden çekişmeli geçen yarışmalarda çalışanlar ve aileleri çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. 3 gün süren animasyon gösterileri pikniğe renk kattı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Naksan Plastik Türkiye Yerel Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Bakmadan Geçme

Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title