Haberler

Muratpaşa Belediyesi Sanatçı Otyam'ı Baraklar ve Bozlaklarla Anacak

Muratpaşa Belediyesi, kalemini, fırçasını, objektifini yüreğine takan adam Fikret Otyam’ı, ölümünün birinci yıldönümünde onun adını verdiği Sanat Parkı’nda çok sevdiği baraklar ve bozlaklarla anacak.

Muratpaşa Belediyesi, kalemini, fırçasını, objektifini yüreğine takan adam Fikret Otyam'ı, ölümünün birinci yıldönümünde onun adını verdiği Sanat Parkı'nda çok sevdiği baraklar ve bozlaklarla anacak.

Geçen yıl 8 Ağustos günü, 89 yaşında hayata veda eden gazeteci-yazar, ressam, fotoğraf sanatçısı Fikret Otyam ölümünün birinci yıldönümünde Muratpaşa'da anılacak. Cuma günü Muratpaşa Belediyesi tarafından büyük ustanın adının verildiği Konyaaltı Caddesi'nde bulunan Fikret Otyam Sanat Parkı'ndaki anma programı saat 19.00'de başlayacak.

"Farlılıklarımız zenginliğimizdir"

12 Ağustos Cuma günü saat 19.00'da Fikret Otyam Sanat Parkı'nda yapılacak anma programına tüm sanat dostlarını davet eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Anadolu'nun çok farklı kültürlerin bir kesişim noktası olduğunu belirtti. Uysal, "Farklılıklarımızın ne kadar büyük bir zenginlik olduğunu Fikret Otyam'da görebilirsiniz. Yazdıklarında ve resmettiklerinde bu farklılığı görebilirsiniz. Fikret Otyam'ın sanat eserlerinde bütün etnik kökeni, kültürü, durumu, farklılıkları ne olursa olsun insanların kardeş olduğunu görebilirsiniz. Fikret Otyam'ı tanıma şansı yakalamamış yeni kuşakların onun sanatıyla, röportajlarıyla ve onun dünyaya bıraktığı mesajla ilgilenmelerine vesile olursak, amacına uygun bir şey yapmış oluruz" şeklinde konuştu.

Baraklar ve bozlaklarla

Muratpaşa Belediyesi'nin anma programına Otyam'ın eşi Filiz Otyam'ın yanı sıra Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Organ Nakli Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alper Demirbaş ve sevenleri katılacak. Etkinlikte Otyam'ın çok sevdiği barakları ve bozlakları ise Muratpaşa Belediyesi Mesleki Eğitim ve Sanat Topluluklar (MEST) Türk Halk Müziği Grubu'nun eşlik edeceği Opera Sanatçısı Emre Aytekin ve Halk Müziği Sanatçısı İlke Türkdoğan seslendirecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fikret Otyam Ümit Uysal Konyaaltı Muratpaşa Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title