Haberler

Muhtarlardan Başkan Özden'e Teşekkür Ziyareti

Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret ederek, ilçede düzenlenen festival ile ilçe genelinde yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret ederek, ilçede düzenlenen festival ile ilçe genelinde yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çakır ve beraberindeki mahalle ve köy muhtarları Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret etti.

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali ile ilçe genelinde yapılan hizmetlerden dolayı ziyaretin gerçekleştirildiği bilgisini veren Çakır, ilçenin her yönden geliştiğini ve büyüdüğünü söyledi. Belediye Başkanı Özden'in ilçenin gelişmesinde büyük bir emeği ve katkısı olduğunu vurgulayan Çakır, "Allah razı olsun Sayın Başkanımız ilçeye hizmet gelmesi için var gücü ile çalışıyor. Elinden gelen her şeyi yapıyor. Köy ve mahallerimize hizmet gelmesi için imkanları nisbetinde çalışıyor. Ben bunu tüm arkadaşlarıma zaman zaman söylüyorum. Özellikle de bu yıl düzenlenen festivalde ilçe halkımıza ekonomik anlamda büyük bir girdi sağlandı. Çiftçimiz ve esnafımız ürettiği ürünleri yerinde ve değerinde değerlendirdi" diye konuştu.

"İLÇEME HİZMET ETMEK İÇİN GECEMİ GÜNDÜZÜME KATIYORUM"

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'de, Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Çakır'a ve dernek üyelerine teşekkür ederek, "İlçeme hizmet etmek için gecemi gündüzüme katıyorum. Halkımıza hizmet için geldik, hizmet etmeye de devam ediyoruz. Bizim önceliğimiz halkımızın memnuniyetidir" dedi.

-Nereden başlayacağız demeden, nerede kalmıştık demek için hizmete talibiz

Halkın teveccühüne layık olmanın gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Özden, "Hemşehrilerimizin, muhtarlarımızın takdir ve teveccühüne layık olmak, bizim için gurur vesilesidir. Her zaman halkımıza hizmet etmenin onurunu yaşadık. Seçildiğimiz ilk günden itibaren ne kadar mukaddes bir görev üstlendiğimizin bilincinde olduk. Halka rağmen değil, halkla birlikte yönetim anlayışı sergiledik. Yüreği ve kapısı halka açık bir belediye başkanı olmanın gayreti ve çabası içerisinde olduk. Yaptığımız hizmetlerin halkımızda oluşturduğu memnuniyet, bizim çalışma şevk ve heyecanımızı daha da arttırıyor. Bu nedenle Allah nasip eder ve Sayın Başbakanımız görev verirse, ilçem ve bizim için de hayırlı ise tekrar gelirsek, alt yapı ile başlayan hizmetlerimize, üst yapılarla devam ederken, 'Nereden başlayacağız demeden, nerede kalmıştık' diyerek tekrardan hizmetlerimize devam edeceğiz. Muhtarlarımıza bu anlamlı jestlerinden dolayı meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve tüm çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum. İlçemize ve halkımıza hak ettikleri hizmeti sunmak için tüm gücümüzle gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" diye konutlu.

"BİZ SİZİ TEKRAR GÖRMEK İSTİYORUZ"

Başkanlık makamının kutsal bir makam olduğunu ve herkese nasip olmayacağını söyleyen Kışlacık Köyü Muhtarı Remzi Ünal ise, "İnşallah sizi ikinci bir sefer daha ilçemizde belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. Hizmetlerinizi beğeniyor ve taktir ediyoruz. Ancak sizden bir isteğimiz olacak. Karagöl yolu ile ilçemizi Kızılcahamam'a bağlayan yolun açılmasını istiyoruz. Bunu yaparsanız ilçemizin önü açılacağı gibi ilçemizin gelişmesine katkı verecektir" dedi.

Ziyarette söz alan muhtarlar, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Özden'e teşekkür ettiklerini belirterek, "Göreve geldiğiniz 4 yıldan bu yana ilçe merkezde yaptığınız hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Dışarıdan misafirlerimiz geldiği zaman cadde ve sokakların pırıl pırıl olması bizlere onur ve gurur veriyor. Allah sizden razı olsun. Çalışmalarınızın devamını diliyoruz"şeklinde konuştular.

Ziyaretin sonunda mahalle ve köylerinde bulunan eksikler hakkında istek ve dileklerini de ileten muhtarlara, ilçenin ekonomisi, yol, tarihi ve turistik gibi özelliklerini gösteren yeni hazırlanan haritanın da tanıtımı yapıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Lokman Özden Ali Çakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title