Haberler

Mobil Trafik Eğitim Tırı Uşak'ta

Güncelleme:

İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle hazırlanan Mobil Trafik Eğitim Tırı, Uşak Atapark Meydanı'nda öğrencilerle buluştu. Trafik konusunda bilinçlendirme ve uygulamalı eğitimlerin verildiği tırda öğrencilere eğitici kitap, düdük ve trafik kartları dağıtıldı.

Mobil Trafik Eğitim Tırını son durağı Uşak oldu

UŞAK - Türkiye genelinde ilkokul öğrencilerinin trafik konusundaki farkındalığının geliştirilmesi amacıyla başlatılan proje kapsamında hazırlanan Mobil Trafik Eğitim Tırının son durağı Uşak oldu.

İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde Türkiye'nin 4 bir yanında çocuklarla buluşan Mobil Trafik Eğitim Tıruının faaliyetleri kapsamındaki son durağı Uşak oldu. Uşak Atapark Meydanı'na konuşlandırılan eğitim tırı, trafikte dikkat etmesi gerektiği noktaları anlatmak ve onları trafik konusunda bilinçlendirmek amacıyla öğrencilerle buluştu. Öğrenciler Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri eşliğinde önce teorik, sonrasında kurulan eğitim parkurunda uygulamalı trafik eğitimi aldı.

Öğrencilere ayrıca eğitici kitap, kırmızı düdük ve trafik kartları dağıtıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Bakanlığı İçişleri Bakanlığı Uşak Eğitim Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title