Haberler

Mkü'de Mezuniyet Resim Sergisi

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim Anasanat Atölyesi 4. sınıf öğrencileri Öğretim Görevlisi Abdurrahman Eren koordinatörlüğünde “Yılsonu Resim Sergisi” açtı.

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim Anasanat Atölyesi 4. sınıf öğrencileri Öğretim Görevlisi Abdurrahman Eren koordinatörlüğünde "Yılsonu Resim Sergisi" açtı.

Sergiye Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Bilgin, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seval Yavuz ile Güzel Sanatlar fakültesi ve Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği programı öğretim elamanları ve öğrencileri katıldı.

Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'nün 1993-1994 yılından bu yana eğitim-öğretim etkinliğini sürdürmekte olduğunu ifade eden Öğretim Görevlisi Abdurrahman Eren, "Bu program, çağın gereklerine uygun, eleştirel düşünen, ülkenin sanat eğitimine bilgi ve deneyimi ile katkıda bulunarak, yaratıcı sanat eğitimcileri ve sanatçı/öğretmenleri yetiştirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Eren, lisans ve yüksek lisans düzeyinde eğitim-öğretim etkinliğini sürdüren Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü yerel, ulusal ve uluslararası pek çok sanatsal-kültürel etkinlik düzenlemiş ve bu tür etkinliklere katkıda bulunmuştur" dedi.

Eren, otuz bir öğrencinin eserini sergileme fırsatı bulduğu sergi ile öğrenciler eserlerini toplumla paylaşarak sanatla toplum arasında bir köprü oluşturmalarını istediklerini ifade etti. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title