Haberler

Milletvekillerinden, Ünver'e Ziyaret

Güncelleme:

CHP İzmir Milletvekili Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Hülya Güven ve İstanbul Milletvekili Sedef

Küçük beraberindeki bir heyet ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Nevşehir'de bir dizi incelemelerde bulunan ve parti çalışmalarına katılan CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Hülya Güven ve İstanbul Milletvekili Sedef

Küçük, CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş ve CHP Nevşehir İl

Sekreteri

Tayfun Ceyhan ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, CHP Milletvekilleri ve CHP heyetini Nevşehir Belediyesi'nde görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Nevşehir Belediyesi olarak parti farkı gözetmeksizin hizmet ürettiklerini aktaran Ünver, icraatlarında insan merkezli bir politika izlediklerini söyledi.

Hiçbir zaman siyasi kaygı ile hareket etmediklerini vurgulayan Ünver, CHP Milletvekilleri ve heyetine, 2004-2012 dönemleri arasında gerçekleştirilen hizmetlere ilişkin bilgiler de aktardı.

BM tarafından Dünya Barış Konferansı merkezi olarak da belirlenen Nevşehir'de, hizmetler konusunda politik hareket etmediklerini belirten Ünver, politik hareket eden hangi siyasi olursa olsun kaybetmeye mahkum olduğunu ifade etti.

Mahalli idareler seçimlerinin öne çekilmesi için CHP Milletvekillerine bir de çağrı yapan Ünver, "Zamanından yaklaşık 6 ay önce olmasına karşın, mahalli idareler seçimlerinin daha erken bir süreçte yapılmasını istiyorum. Bunu ülkemizin insanlarının daha fazla hizmet almasının yanında kaynakların daha verimli kullanılması adına da büyük bir zorunluluk olarak değerlendiriyorum. Seçimlerin normal süresinde yapılması halinde, bir önceki belediye başkanının yaptığı bütçe ile hizmetler yürütüleceği için, yeni seçilecek başkan hangi siyasi partiye mensup olursa olsun yaklaşık 6 aylık süre içerisinde ciddi sorunlar yaşayacaktır. Gelin bu seçimi daha erken bir tarihte yaparak ülkemiz adına ciddi bir hizmete birlikte imza atalım. Bir yanda iktidar diğer yanda iktidarın böyle bir karar alması inanıyorum ki ülkemiz adına da verilmiş önemli kararlardan biri olacaktır. Bu konuda CHP'nin de bir karar alması bizleri sevindirecektir." dedi.

Çeşitli hizmetlere ilişkin bilgiler de aktaran Ünver, 2004 yılında 13.5 Milyon TL ile devir aldığı belediye bütçesini 2012 yılı itibariyle 100 Milyon TL'ye yükselttiklerini hedefinin de bu rakamı 200 Milyon TL'ye çıkartmak olduğunu aktardı.

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Hülya Güven de Nevşehir'in gönüllü milletvekili olarak bir misyon üstlendiklerini belirterek, hizmetlere ilişkin olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.Güven, mahalli idareler seçimlerinin erken bir tarihe alınmasına ile ilgili olarak da, bu yöndeki talebi CHP Genel Merkezindeki ilgili kurullara ileteceklerini sözlerine ekledi.

Güven, Ünver'e kendilerine gösterdiği yakın ilgiden ve yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, daha sonra CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Hülya Güven ve İstanbul Milletvekili Sedef

Küçük'e Avanos toprağından yapılı Hitit Anforası ile dünyanın ilk yazılı barış anlaşmasının metninin yer aldığı plaket ve Nevşehir Belediyesi'nin çeşitli kültür yayınlarından oluşan seti takdim etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hülya Güven Hasan Ünver Nevşehir İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title