Haberler

Milas'ta 80 Yıllık Okul Tarih Oluyor

Milas'ta 80 yıllık okul tarih oluyorMUĞLA - Muğla'nın Milas ilçesinde 1937 yılından bu yana eğitim öğretim veren ve ilçenin en köklü eğitim kurumlarından biri olan Menteşe İlkokulu, kapılarını 2016-2017 eğitim öğretim Yılı sonunda kapatıyor.

Milas'ta 80 yıllık okul tarih oluyor

MUĞLA - Muğla'nın Milas ilçesinde 1937 yılından bu yana eğitim öğretim veren ve ilçenin en köklü eğitim kurumlarından biri olan Menteşe İlkokulu, kapılarını 2016-2017 eğitim öğretim Yılı sonunda kapatıyor.

Milas'ta 13 öğretmen kadrosu ve 150 öğrencisiyle son kez eğitim-öğretim veren Menteşe İlkokulu, 2017-2018 eğitim öğretim yılında, öğretmen ve öğrencileriyle ilçedeki Sakarya İlkokulu'na nakledilecek. Çocuklarının karne sevincini yaşamak üzere okul bahçesinde toplanan veliler, Okul Müdürü İsmail Avcı tarafından yapılan açıklama ile şaşkına döndü.

Okul Müdürü Avcı; "İlçe Milli Eğitim Müdürümüz beni telefonla aradı ve önümüzdeki dönemden itibaren öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Sakarya İlkokulu'na nakledileceğimizi, bu durumu da bugün velilerimize ve öğretmenlerimize duyurmamı istedi. Gerekçe olarak herhangi bir şey söylenmedi, bu konuda bizlere ulaşan bir resmi yazı da yok" dedi.

Bazı veliler hemen orada bir imza kampanyası başlatarak, 'okulumuzun kapanmasını istemiyoruz' derken, kimi velilerde kararı sükunetle karşılayarak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılacak gerekçeli kararı bekleyeceklerini söylediler.Yaşanan bu gelişmelerin yanı sıra okulda düzenlenen son karne töreninde ise öğrenciler tatile çıkmanın heyecanını yaşadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Menteşe Muğla Milas Yerel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title