Haberler

MHP Merkez İlçe Başkanı Metin Belek: "Kütahya Hizmet Bekliyor, Ama İcraat Makamı Laf Üretiyor"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez İlçe Başkanı Metin Belek, AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun MHP'li milletvekili Alim Işık hakkında yapmış olduğu açıklamalara cevap verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez İlçe Başkanı Metin Belek, AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun MHP'li milletvekili Alim Işık hakkında yapmış olduğu açıklamalara cevap verdi. Belek, "Kamil Saraçoğlu değerli milletvekilimizi eleştirirken kendi iktidarlarının beceriksizliğini de kabul etmiş oluyor" dedi.

MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Metin Belek yapmış olduğu bir yazılı açıklama ile AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu'nu, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık'ı verdiği önergeler konusunda eleştirmesini eleştirdi. "AK Parti Milletvekilleri icraat makamındayken, Kamil Saraçoğlu bu partide il başkanı olduğunu unutuyor zannedersem. Saraçoğlu kendi milletvekilleriyle kaç defa bir araya gelmiş, Kütahya için hangi önergeleri vermişler, kaçında somut adım atılmış, Kütahya'daki sosyo-ekonomik gerilemelerin izahını yapacak kişi de kendisi değil midir?" diyen Belek açıklamasında şunları söyledi; "AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, acaba yatağına yattığında, vicdanıyla baş başa kalıp "Bugün Kütahya için ne yaptım?" diye soruyor mu kendisine?

Kütahya'nın problemi, Kütahya için çalışıp didinen vatandaşın problemlerine çözüm üretmeye çalışan Prof Dr. Alim Işık basiretsiz değil, makam ve mevkileri işgal eden AK Parti iktidarının yöneticileri basiretsizdir. Saraçoğlu kaç defa kendi milletvekillerinin kaçıyla bir araya gelip Kütahya için hangi projeleri üretmiş? Hiç kendi partilerinden Milletvekili olan Sayın Hasan Fehmi Kinay'a sordular mı, "büyük yalanı"? Hani jandarma gitmeyecekti. Polis Okulu nerede? Hızlı tren için Sayın vali Kenan Çiftçi, Sayın Belediye Başkanı Mustafa İça ve dört AK Parti Milletvekili ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırıma gittiler. Alim Bey'i davet ettiniz de kendisi sizlere katılmadı mı? Peki, "körler sağırlar, birbirini ağırlar" toplantınızdan çıkan sonuç ne? Kocaman bir sıfır. AK Parti iktidarında sürekli gözle görülür biçimde geri giden bir Kütahya, sorumlusu iktidar değil de Pro Dr. Alim Işık mı? Size eksiklerinizi gösteren ve vatandaşlarımızın Kütahya'da olmasını istedikleri projeleri dile getiren, durmadan çalışıp didinen Milliyetçi Hareket Partisi'nin değerli millet vekili Prof. Dr. Alim Işık mı? İktidar Partisi AK Partinin Kütahya'daki notu sıfırdır. Kütahya'mızın değerli milletvekili Prof Dr. Alim Işık'ın samimi bir şekilde hizmet etme istek ve şevkini kimsenin kırmaya hakkı yoktur. Gücü de yetmeyecektir. Israrla değerli milletvekilimiz Prof Dr. Alim Işık Bey'in önergelerinin cevaplarını bekliyoruz. AK Parti İl Başkanı Sayın Saraçoğlu iktidarın icraat makamı, sorunlara çözüm üretme makamı olduğunu bilmiyor mu? Türkiye'yi yönetme basiretsizliğinde Bu iktidarın adı giderek dilek ve temenniler iktidarına dönüşmüştür. Hızlı tren gelmesini istiyoruz, İlimizden otoban geçmesini istiyoruz. 2. üniversite istiyoruz, Polis okulu istiyoruz, kemiğe dayanan bıçak değil o kemiği kıran bıçak istiyoruz, analar ağlamasın istiyoruz ve daha çok şey istiyoruz herkes gibi ama icraat makamı laf üretiyor." - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Alim Işık Ak Parti Belek Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

İran'da seçimler ne zaman 2024? İran'da seçimler nasıl olur? GELİNİM MUTFAKTA 22 MAYIS 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 22 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şaban Ataş'ın katilleri tutuklandı! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 22 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 22 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hakim ve Savcılar ATAMA kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (22 Mayıs) kararları neler? Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
CHP'li Bozbey belediyeye akraba atamalarını savundu: Arkadaşlarımızın tümü liyakatlı

CHP'li Bozbey belediyeye akraba atamalarını savundu: Arkadaşlarımızın tümü liyakatlı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title