Haberler

MHP'liler Feke'deki İftarda Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, "Dua müminin silahıdır."

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, "Dua müminin silahıdır. Saf gönüllerin açtığı ellerin boş çevrilmediği bu günlerde ihanete hız verenler, bu vatanı bölmeye çalışanlar ne bu dünyada ne de öbür dünyada asla iflah olmayacaklardır" dedi.

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, ilçede 2 bin kişiye iftar verdi. İftarda MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanı ve MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Hüseyin Sözlü, MHP Feke İlçe Başkanı Muhammed Yazgan, MHP Saimbeyli İlçe Başkanı Halim Söylemez, MHP Adana İl Başkan Yardımcıları Sami Baysal, Taylan Atar, Zeki Üzümcü de hazır bulundu.

MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptığı konuşmasında "Şu mübarek Ramazan sofralarında 'Allah'ım vatanımı böldürtme, kardeşi kardeşe düşürtme, kötülükte ısrar edenleri de kahr-u perişan eyle' duası edilmekte. Dua müminin silahıdır. Saf gönüllerin açtığı ellerin boş çevrilmediği bu günlerde ihanete hız verenler, bu vatanı bölmeye çalışanlar ne bu dünyada ne de öbür dünyada asla iflah olmayacaklardır" diye konuştu.

Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da, "Son 11 yılda bölücü örgütün önce meşrulaştırıldığı, sonra siyasallaştırıldığı sonra da devletleştirildiği bir süreçten geçiyoruz. Herkesin çok duyarlı olması gereken günlerdeyiz. Önce Allah'a sonra sizlere güveniyoruz. Sizin varlığınız bu vatanın, bu milletin varlığının teminatıdır. Siz var oldukça, siz dik durdukça, kim hangi hesabı yaparsa yapsın, Toroslarda son ocak sönmeden bu ülkeyi bölemeyecektir" ifadesini kullandı.

Yılmaz'dan sonra söz alan Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de şunları söyledi:

"Bir milletvekilinin bu sözleri söyleme ihtiyacı duymasını iyi idrak etmek lazım. Hakikaten, varlığımızı devam ettirme noktasında ülkemizin, milletimizin beka sorununu yaşadığımız çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Şu anda ülkemizin bir bölümünde Barzani'nin kürdistanı gibi fiili bir özerklik ilan edilmiş durumda. Barzani'ye bu yapıyı kurduranlar, Suriye'de aynı yapıyı kurdurma aşamasında olanlar kendi memleketimizdeki isyanı ve kalkışmayı da ne yazık ki görmezden geliyorlar. Bu milletin oylarıyla seçilenler Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini tahrip ediyorlar, bölücü örgütün meydan okumalarına, isyanlarına sessiz kalıyorlar; yeter ki iktidarları devam etsin. İşte bunların farkında olarak böyle bir Ramazanı idrak ediyoruz."

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, iftara katılan vatandaşlara teşekkür ederek "Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hep birlikte el ele vererek Karacaoğlan diyarını daha da güzelleştireceğiz" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi MUSTAFA İZGİOĞLU Feke Yerel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title