Haberler

Mevsimlerle Kartepe Yarışmasında Ödüller Dağıtıldı

Güncelleme:

Kartepe'nin, "Mevsimlerle Kartepe" konulu 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenler ödüllerini aldı.

Kartepe'nin dört mevsimini içeren doğası, tarihi, turistik mekanları, sosyal ve kültürel değerlerini belgelenmesini sağlayan Mevsimlerle Kartepe konulu 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenler ödüllerini aldı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen fotoğraf sergisi ve ödül töreni büyük ilgi gördü.

Bu yıl ikinci kez düzenlenen Kartepe Belediyesi 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren ve sergileme alan eserlerin sergisi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde açıldı. Açılışta, Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar, fotoğraf tutkunları ve çok sayıda konuk hazır bulundu.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık adına bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, "Başkanımız ilimizde konuk olan belediye başkanlarının da yer aldığı programda konuşmacı olduğu için bugün aramızda olamasa da selamlarını sizlere iletmemi istedi. Kartepe Belediyesi olarak sanatsal etkinliklerin öneminin farkındayız. Fotoğraf da bu sanatlardan biri. Doğanın en güzel fotoğraflarını sergilemek, ilçemizin değerlerini belgelemek için bu yarışmayı düzenledik. Birbirinden güzel eserleri seçerken değerli jürimiz zorlandı. Şimdi hep birlikte bu değerleri birlikte gezip görelim" dedi.

Yarışmada, Sami Uçan birinci, Ali Haydar Ceylan ikinci, Özgür Merey üçüncü olmuştu. Mansiyon ödüllerini Sami Uçan, Murat İbranoğlu ve Hatice Ekiz alırken, İsa Cıda'nın eseri Kartepe Belediyesi özel ödülü ve Kayhan Güç'ün eseri de jüri özel ödülü ile ödüllendirilmişti. Yarışmada birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye 2 bin TL, Kartepe Belediyesi Özel Ödülü Bin TL, mansiyon 500 TL ve jüri özel ödülü de 750 TL ve sergilemeler 100 TL olarak belirlenmişti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Fazıl Kısakürek Kartepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title