Haberler

Mengen Belediyesi, Cumhuriyet 100. Yıl Parkı'nı Hizmete Açtı

Güncelleme:

Mengen Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Türkbeyli Mahallesi'ndeki Cumhuriyet 100.Yıl Parkı, düzenlenen törenle açıldı.

Mengen Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Türkbeyli Mahallesi'ndeki Cumhuriyet 100.Yıl Parkı, düzenlenen törenle açıldı.

Törene Belediye Başkanı Turhan Bulut'un yanı sıra CHP Bolu Milletveki Türker Ateş, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Mengen İlçe Başkanı Nail Dursun Kırbaş, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, yerel basın temsilcileri ve Mengenliler katıldı.

Belediye Başkanı Bulut, Cumhuriyet 100. Yıl Parkı'nın adını, Kurtuluş Savaşı'ndan bugüne kadar vatan için savaşmış tüm şehitler ve Cumhuriyet'in 100. yılından aldığını söyledi. Kendisinden talep edilen park hizmetlerinin yanı sıra vermiş olduğu sözleri de tek tek gerçekleştirdiğini dile getiren Belediye Başkanı Bulut, mahallede yaşayan çocuklardan 'park sorumlusu' olarak seçilen çocuklara "Mengen Belediyesi Cumhuriyet 100. Yıl Parkı Park Sorumlusu" kartlarını takdim ederek, parkın yapımında emeği geçen belediye çalışanlarına ve destek olan vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş de yaptıkları konuşmalarında yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Bulut'u tebrik ettiler.

Konuşmalar sonrasında açılış,kurdele kesimi ile gerçekleştirildi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Mengen Belediye Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

title