Haberler

Menderes'te Çifte Bayram Olacak

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Menderes Belediyesinin örnek işbirliği ile İzmir'de bir ilke daha imza atıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Menderes Belediyesi'nin örnek işbirliği ile İzmir'de bir ilke daha imza atıldı.

İki belediyenin güçbirliği ile yaşama geçirilen Endüstri ve Teknik Meslek Lisesi'nin açılışı 10 Ağustos 2013 Cumartesi günü saat 20.30'da (Bayramın 3. günü) Menderes 19 Mayıs Stadı'nda gerçekleştirilecek. Menderes Belediyesi'nin organize ettiği gecede ünlü pop sanatçıları Işın Karaca ve Murat Dalkılıç da sahne alacak. Açılış töreni, Mendereslilere "çifte bayram" yaşatacak. Yapım ihalesinin bedelinin yüzde 95'i olan 4 milyon 413 bin 377 TL'si İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan Endüstri ve Teknik Meslek Lisesi, 10.067 metrekarelik bir alanda inşa edildi ve 24 derslikten oluşuyor. Menderes'te gençlerin gidebileceği bir sanat okulu bulunmamasından yola çıkılarak İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Menderes Belediyesi işbirliğinde yaşama geçirilen yeni okul, gençlerin bu konuda önünü açacak. Bir çok Menderesli genç, bu yeni eğitim yuvasında meslek eğitimi alarak hayata daha iyi hazırlanma imkanına kavuşacak.

"SÖZÜMÜZÜ TUTTUK, ÇOK MUTLUYUM"

Kente kazandırılan yeni okulun bölgedeki çocukların, gençlerin ufkunu açacağına inandıklarını vurgulayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2009 yerel seçimlerinden önce söz verdikleri okulu yaşama geçirdikleri için çok mutlu olduğunu söyleyerek şöyle devam etti:

"Belediye Başkanımız Menderes'te bir sanat okulu ve endüstri meslek lisesinin olmadığını, dolayısıyla gençlerin bir sanat okuluna gidemedikleri ve bir sanat, zanaat sahibi olamadıkları için iş bulamadığını söylemişti. Ben de 'Menderes'in yapısına uygun bir meslek lisesi yapalım ve Milli Eğitime teslim edelim' dedim. 2009 seçimlerinden önceki hafta verdiğimiz bu sözü tuttuğumuz için çok mutluyum. Menderes Belediyesi ile işbirliğimiz sonucunda ortaya güzel bir eser çıktı."

"AZİZ BAŞKAN BİZİ ANLADI"

Menderes Belediye Başkanı Ergun Özgün ise okulun temel atma töreninde şunları söylemişti: "ilçemizdeki bu ihtiyacın karşılanması için uğraş verdik. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu ile bu projeyi konuştuk ve tasarladık. Zaten belediyeler olarak eğitim kurumlarına destek oluyoruz. 'Bunu nasıl taçlandırabiliriz' diye düşündük. Tahtalı Havzası'nı içinde barındıran bir bölge ve bu bölgede yaşayan insanlarımızın ekonomik yaşamlarının daha da zenginleşmesi adına onlara nasıl katkı sağlarız noktasında defalarca farklı kişilerle paylaşmama rağmen anlatamadığımı Aziz Başkanımız anladı ve 'Bunu yapmalıyız, bu iş doğrudur' dedi, sahiplendi, bizi yüreklendirdi. Okulumuz hayırlı olsun." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title