Haberler

Meclis Toplantısı Yapıldı

Uzunköprü Eylül ayı olağan Meclis toplanısı yapıldı.

Uzunköprü Eylül ayı olağan Meclis toplanısı yapıldı. Belediye Meclisi'nin 03.07.2012 tarihli Olağan toplantısına ait zabıt özeti kabul edildi. Özetin kabulünden sonra sırasıyla ;

İmar komisyon raporunda bulunan 3 madde ayrı ayrı oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, ilçemiz Kavak Mahallesinde, Cumhuriyet İlkokulu okul alanı olarak tahsisli yerin doğu cephesindeki imar yolu hattının, kadastro sınırına göre tadilatının yapılması talebi oy birliği ile İmar komisyonuna havale edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, ilçemiz Habibhoca Mahallesinde, Uzunköprü İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği adına kayıtlı, İmar Planlarında Toptan Ticaret Alanı olan taşınmazın imar durumunun, İmam Hatip Lisesi Okul Alanı olarak tadilatının yapılması talebi oy birliği ile İmar komisyonuna havale edildi.

Malmüdürlüğü'nün, 31.07.2012 tarih ve 315 sayılı yazısı ile mevkileri belirtilen, ilçemizde Hazine adına kayıtlı taşınmazlarda

tadilat yapılması talebi oy birliği ile İmar komisyonuna havale edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, ilçemiz Demirtaş Mahallesinde bulunan, Maliye Hazinesi adına kayıtlı taşınmazın imar planlarında Eğitim Alanı olarak tadilatının yapılması talebi oy birliği ile İmar komisyonuna havale edildi. 05.06.2012 tarih, 85 sayılı Belediye Meclis kararı ile ilçemiz Mescit Mahallesinde mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfı Uzunköprü Şubesine ait taşınmazda tadilat yapılması kararı gereği, ilgili vakfın plan müellifine hazırlattığı plan tadilatı paftalarının, 3194 sayılı İmar Kanunun 8/b maddesine istinaden onanması hususu görüşüldü. Madde oy birliği ile kabul edildi.08.05.2012 tarih, 84 sayılı Belediye Meclis kararı ile Belediyemize ait ilgili taşınmazlarda Terminal Alanı ve Ticari Alan olarak tadilatı yapılması kararı gereği, plan müellifine hazırlatılmış olan plan tadilatı paftalarının, 3194 sayılı İmar Kanunun 8/b maddesine istinaden onanması hususu görüşüldü. Uzunköprü'ye Hizmet Vakfı Başkanlığı'nın, Orhan Çetin Anadolu Öğretmen Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatı için Belediyemizden 50.000,00.-TL. nakdi yardım talebi oy birliği ile kabul edildiUzunköprü Cumhuriyet Başsavcılığının, Başkanlığımıza ait Mescit Mahallesi, Ethemi Çeşmesi mevkiinde bulunan 1636.56 metrekare arsanın yeni adliye yapımı için bedelsiz olarak kendilerine tahsisi oy birliği ile İmar komisyonuna havale edildi. Uzunköprü ilçesi Çöpköy Mahallesi tapuda parsel: 1860 kayıtlı taşınmaza ait hazırlanmış olan F17c02d2a – F17c02d2b 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve F17C02A-D 1/5000 ölçekli Nazım İmar planı tadilat paftalarınınve plan açıklama raporlarının 3194 sayılı İmar Kanununun 8/b maddesine istinaden onanması konusu oy birliği ile kabul edildi.

Bir Sonraki Meclis Toplantısı 2 Ekim 2012 Salı Günü Akşamı Saat 20: 00'da yapılacak.

(MA - )

05.09.2012 17: 19: 41

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Uzunköprü Kavak Eylül Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Kaza sonrası Cumhurbaşkanı Reisi ve İranlı yetkililerin naaşlarını böyle taşıdılar

Kaza sonrası Cumhurbaşkanı Reisi ve İranlı yetkililerin naaşlarını böyle taşıdılar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölmeden önce çekilen son fotoğrafı ortaya çıktı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölmeden önce çekilen son fotoğrafı ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title