Haberler

Marmaris'te fırtına ve yağış etkili oldu

Güncelleme:

Muğla'nın Marmaris ilçesinde beklenen fırtına ve yağışlar etkisini gösterdi. Şiddetli fırtına ve Nisan yağmurları ilçede ağaç devrilmelerine ve çatı uçmalarına neden oldu. Vatandaşlar ise sahil kenarlarında yürüyüşlerine devam etti.

Marmaris'te fırtına ve yağış etkili oldu

MUĞLA - Muğla'nın Marmaris ilçesinde Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü tahmin ve uyarı merkezi Bodrum ile Kaş arasında fırtına ve yağışların olduğunu bildirmesinin ardından ilçede beklenen fırtına ve yağışlar etkisini gösterdi.

Marmaris'te sabaha karşı etkisini gösteren şiddetli fırtına bazı bölgelerde ağaç devrilmelerine ve küçük çaplı çatı uçmalarına neden olurken Nisan yağmurları da gün boyu devam ediyor.

20 derece sıcaklığın hakim olduğu ilçede vatandaşlar sahil kenarlarında yürüyüşlerine devam ederek ıslanmayı göze aldı.

Marmaris yaşayanlarından Birsen Tilkibaş "Nisan ayı klasik Marmaris alıştık bir saat önce şakır şakır yağmur yağıyordu şimdi güneş açtı ne giyeceğimizi şaşırdık " derken Yaren Özdemir de" Az önce yürüyüşe çıkayım dedim bir an yağmur bastırdı eve gidip üzerimi değiştirdim. Sonra bir baktım hava güneş açmış Nisan yağmurları Marmaris'in klasik havası" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Fırtına Muğla Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title