Haberler

Marmaris Boat Show yarın sona eriyor

Güncelleme:

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Marina'da kurulan dev çadırda 50 stant ve 100 marka ile Marmaris Ticaret Odası himayesinde düzenlenen, Marmaris Uluslararası Yat Kulübü ve Netsel Marina işbirliği Marmaris Boat Show-Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı" üçüncü gününde yoğun katılım...

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Marina'da kurulan dev çadırda 50 stant ve 100 marka ile Marmaris Ticaret Odası himayesinde düzenlenen, Marmaris Uluslararası Yat Kulübü ve Netsel Marina işbirliği Marmaris Boat Show-Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı" üçüncü gününde yoğun katılım ile devam ediyor.

Marmaris'te 25 Ekim'de kapılarını açan Marmaris Boat Show, üçüncü gününde ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Deniz ekipmanları, gemici malzemeleri, karavanlar, deniz suyunu tatlı suya çeviren cihazların da tanıtıldığı fuarda, etkinlikler dahilinde, söyleşiler de gerçekleşiyor. Saat 14.00'te "Son Süngerci" adlı belgesel gösterimi ardından Saat 15.00'te modaretörlüğünü sunucu Savaş Karakaş'ın yaptığı, Marmaris'in yaşayan son sünger dalgıçlarından Selimiyeli Mithat Dayı (Ahmet Yıldız), Bodi'nin Abdi (Abdi Arslan) ile söyleşi katılımcıların yoğun ilgisi ile yapıldı. Söyleşinin ardından Dalış Eğitmeni/Araştırmacı Gökçer Karaağaç "Marmaris'te Süngercilik Tarihi" oturumunda Marmaris'in kaybolan mesleği süngercilik tarihine dair hatıraları Selimiyeli Mithat Dayı (Ahmet Yıldız), Bodi'nin Abdi (Abdi Arslan) ve Fatma Gebeş Çimen ile birlikte yaptığı oturum ile paylaştı.

Yarın saat 19.00 da son erecek olan fuarın son gününde ise, saat 15.00 'te Marmaris'te bulunan Serçe Batığı'nı konu alan Savaş Karakaş'ın "Cam Yeniden Cam" adlı belgesel gösterimi yapılacak.

Belgesel gösteriminin ardından Fuar katılımcıları ile birlikte final pastası kesimi ve teşekkür töreni ile fuar sona erecek. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Marina Muğla Turizm Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title