Haberler

Mahalle Turnuvasında Centilmenlik Uyarısı

Tekirdağ’ın Malkara İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz, belediye tarafından düzenlenen mahalle maçlarının keyifli ve heyecanlı geçeceğini söyledi ve gerginliğe mahal verilmemesini istedi.

Tekirdağ'ın Malkara İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz, belediye tarafından düzenlenen mahalle maçlarının keyifli ve heyecanlı geçeceğini söyledi ve gerginliğe mahal verilmemesini istedi.

Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz, grup maçlarının Sağlamtaş'ta futbol oynamaya elverişli bir sahada yapılacağını ifade ederek, turnuva öncesi takımlara centilmenlik dileğinde bulundu. Turnuva hakkında görüşlerini paylaşan Yılmaz, maçların zevkli geçeceğini ve heyecan dolu anlara sahne olacağını öne sürdü. Yılmaz, "Kavga istemiyoruz, herkes çıksın centilmence topunu oynasın" dedi.

Turnuvada seyirci unsuruna önem verdiklerini aktaran Yılmaz, "Sağlamtaş'ın uzak olmasını da dikkate alarak, vatandaşlarımızın ulaşım konusunda sıkıntı çekmemesini istedik. Malkara ilçe merkezinden kaldırılacak otobüsler, Hükümet Meydanından Sağlamtaş'a hareket edecek ve böylece vatandaşlarımız maçları izleme fırsatı bulabilecek" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celal Yılmaz Sağlamtaş Tekirdağ Malkara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title