Haberler

Lider Çocuk Tarım Kampı Verilen Sertifikalarla Sona Erdi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ilk kez Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde başlatılan ve 5 gün süren Lider Çocuk Tarım Kampı projesi öğrencilere verilen sertifikalarla sona erdi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ilk kez Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde başlatılan ve 5 gün süren Lider Çocuk Tarım Kampı projesi öğrencilere verilen sertifikalarla sona erdi.

Çaydeğirmeni Belediyesi'ne ait mesire alanında düzenlenen sertifika törenine, Zonguldak Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk, Ziraat Odası Başkanı Recep Çapkın, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özgür Uslubaş, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, Yem Fabrikası Müdürü Emin Kumkumoğlu, Ziraat Mühendisleri, Murat Salur, Mücahit Güleş, Suna Güncan, Veteriner Hekim Sedat Eren, Gemiciler İlkokulu Sınıf Öğretmeni İsmail Çelebi, Velioğlu İlkokulu Sınıf Öğretmeni Nermin Uslubaş ile öğrenciler katıldı. Düzenlenen sertifika töreninde, 5 gün Çaycuma ilçesinde tarım alanlarını, küçükbaş hayvan ahırlarını, üniversite, süt fabrikası, yumurta üretim çiftliklerini gezen öğrenciler gezi sonunda sertifika ile ödüllendirildiler. Sertifikalar, Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, İl Tarım Müdürü Necmi Çelik ve protokol ile öğrencilere takdim edildi. Program sonunda öğrencilere ve protokole yemek ikramında bulunularak hatıra fotoğrafı çektirildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Mailoğlu Necmi Çelik Zonguldak Çaycuma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title