Haberler

Kutlu Doğum Gülü Dağıtıldı

Kütahya'nın Pazarlar İlçe Müftüsü Mustafa Türköz ve imamlar, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle vatandaşlara gül dağıttı.

Kütahya'nın Pazarlar İlçe Müftüsü Mustafa Türköz ve imamlar, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle vatandaşlara gül dağıttı.

Pazarlar ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası programı kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden Müftü Mustafa Türköz, başta Kaymakam İshak Çınar ve Belediye Başkanı Ahmet Torun olmak üzere tüm kurum ve kuruluşları ve esnafa gül dağıttı.

Ziyaret programlarının başladığını belirten Mustafa Türköz, "Müftülük olarak, tüm kamu kurum ve kuruluşlar olmak üzere tüm esnafımızı geziyoruz, gül takdim ediyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığımız, Diyanet Vakfı ile 1989 yılından beri bu haftayı Kutlu Doğum Haftası olarak kutluyor. İnsanlık Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) getirdiği mesajlara her zamankinden daha fazla muhtaçtır. Onun için Kutlu Doğum Haftasını çok iyi değerlendirmek gerekiyor. Bizler O'nun ruhunu şad etmek istiyoruz. Cenab-ı Hakk'tan insanlığın çekmiş olduğu acıların dinmesi için kutlu doğumların devam etmesini niyaz ediyoruz. Acıların bitmesi için Peygamber efendimizi iyi anlamamız gerekiyor" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Torun Kütahya Müftü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title