Haberler

Kumluca'da Kent Konseyi Kuruldu

Güncelleme:

Antalya'nın Kumluca ilçesinde Belediye'nin öncülüğünde Kent Konseyi kuruldu. Kent Konseyi’nin ilk Başkanı Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu oldu.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde Belediye'nin öncülüğünde Kent Konseyi kuruldu. Kent Konseyi'nin ilk Başkanı Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu oldu.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'ndeki Kumluca Kent Konseyi 1. Seçimli Genel Kurulu'na, kamu kurum ve kuruluşları, meslek odası ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile genel kurul üyeleri katıldı.

Genel Kurul'da önce divan oluşturuldu. Kumluca Baro Temsilcisi Av. Cemil Özkan, Divan Başkanı; Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Songur İLe Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar ise Katip üyeler oldu.

Av. Cemil Özkan, "Kumluca Kent Konseyi 1. Seçimli Genel Kurulu için toplanmış bulunmaktayız, hepimize hayırlı uğurlu olsun" diyerek kurulu açtı. Ardından kent konseylerinin içeriği hakkında bilgilendirme metinleri okundu ve tanıtım filmleri oynatıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, "Tarih boyunca kentlerde farklı topluluklar bir araya gelerek meclisler kurulmuştur, biz de bugün burada tarihe bir not düşerek Kumluca Kent Konseyi'ni kuruyoruz" dedi.

Yapılan seçimin ardından Kent Konseyi'nin ilk başkanı, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu oldu. Av. Cemil Özhan, Muhammet Melik Mete, Ergün Eren, Kerim Soytürk, Serkan Ersoy, Orhan Karataç, Adnan Yavuz, İsmail Acar, İbrahim Songur ve Demet Kayacık Değirmencioğlu da yürütme kuruluna seçildi.

Başkan Köleoğlu, "Kumluca Kent Konseyi'ne göreve gelen bütün yönetim kurulu üyelerine bundan sonraki süreçte Kumlucamızın tamamının demokratik olarak konuşulduğu, paylaşıldığı bir konsey olması için Allah onlara güç, derman versin. Kurucu meclis üyelerimizin adlarının altın harflerle Kumluca Kent Konseyi'ne yazıldığı için gururluyum. Kumluca'mızdaki kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız geleceğe umutla bakacaklar. Bugün burada tarihe not düştük. Kurucu divanımız başta olmak üzere bugün burada olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kumlucamız için Kent Konseyi'miz hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Kumluca Kent Konseyi Seçimli 1. Kurulu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Kaynak: ANKA / Yerel

Mustafa Köleoğlu Kent Konseyi Antalya Kumluca Yerel Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title