Haberler

Kültür Sanat Merkezi'ne Muhteşem Açılış

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi yanına yaptırılan Kültür ve Sanat Merkezi görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi yanına yaptırılan Kültür ve Sanat Merkezi görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Merkezin açılışında konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Bizim amacımız, şehrimizi bölgesinin cazibe merkezi yapmak. Şehirlerin de insanlar gibi ömürleri vardır. Doğar, büyür, gelişir ve yok olur. Bizim amacımız son yıllarda çok büyük bir gelişim trendi yakalayan Kayseri'yi her alanda çok daha ileriye götürmek. İstiyoruz ki bu şehirde yaşayan insanlar, huzur bulsun, mutlu olsun ve yaşadığı şehirle iftihar etsin. Tüm amacımız ve çalışmalarımız bu yönde" dedi. Başkan Özhaseki, konuşmasının sonunda salonun yapımında emeği geçen mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, "Yalnızca burada değil, Kayseri'ye kazandırılan tüm büyük yatırımlarda mesai arkadaşlarımın emeği var, tırnak izi var. Mesai kavramı gözetmeksizin gece gündüz çalışan arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyor, salonun şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz da yaptığı konuşmada, bu salonun Kayseri'yi diğer illerden biraz daha farklı kıldığına vurgu yaparak, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki'yi tebrik ediyorum. Çok güzel bir salonu şehrimize kazandırdı. Bu salon, Kayseri'nin diğer illerden farkını ortaya koyan bir salon oldu. Akşam Sefası konseri ile başlayan salonun safalar ve mutluluklar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise eksikliği hissedilen bir binanın hizmete girdiğine dikkat çekerek Başkan Özhaseki'ye teşekkür etti.

Törende konuşan ve Büyükşehir Belediyesi kültür sanat faaliyetleri hakkında bilgiler veren Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan da 1 milyon kişiyi hedeflediklerini belirterek, "Kayseri son yıllarda kültür sanat alanında hamle yapan bir şehir oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki'nin önderliğinde her yaşa ve her kesime hitap edecek etkinlikler düzenliyoruz. Geçen yıl 212 gün etkinlik düzenledik ve toplam 600 bin kişi bu etkinlikleri izledi. Bu yıl ise hedefimiz 1 milyon kişiye ulaşmak. Hizmete giren bu salon da bu amacımıza katkı sağlayacak bir mekan olacak" dedi.

Konuşmaların ardından TRT Akşam Sefası'nın konserine geçildi. Salonu tamamen dolduran seyircilere keyifli bir akşam yaşatan ekip adına duygularını dile getiren Alp Arslan, İstanbul'da bile nadir bulunan bir salonun Kayseri'ye kazandırıldığına dikkat çekerek, "Kültür Sanat Merkezi'nin açılış şerefini bize bahşeden abim, değerli başkanımız Mehmet Özhaseki'ye teşekkürlerimi arz ediyorum. Allah başımızdan eksik etmesin, hizmetlerini daim etsin. Kayseri'ye yakışır bir salonu bugün hizmete açıyoruz. İstanbul'da bile nadir bulunabilecek bu salonun nice kültür sanat gösterilerine ve etkinliklerine sahne olmasını diliyorum" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özhaseki Kadir Has İstanbul Kayseri Yerel Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title