Haberler

Konak Belediye Başkanı Batur: "14 Mayıs Akşamı Bahar Gelecek, Çocuklar Bambaşka Gülecek"

Güncelleme:

Konak Belediyesi’nin Gültepe Atatürk Meydanı’nda düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çelenk sunum töreninde konuşan Başkan Abdül Batur, “14 Mayıs akşamı baharın bambaşka geleceğine inanıyorum. Çiçekler bambaşka açacak, çocuklar bambaşka gülecek, kadınların yüzü gülecek, vatandaşlarımızın yüzü gülecek. Bütün kalbimle inanıyorum, Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği kurumlarla yönetilecek. 14 Mayıs’ta, sana söz baharlar gelecek” dedi.

Konak Belediyesi'nin Gültepe Atatürk Meydanı'nda düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çelenk sunum töreninde konuşan Başkan Abdül Batur, "14 Mayıs akşamı baharın bambaşka geleceğine inanıyorum. Çiçekler bambaşka açacak, çocuklar bambaşka gülecek, kadınların yüzü gülecek, vatandaşlarımızın yüzü gülecek. Bütün kalbimle inanıyorum, Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği kurumlarla yönetilecek. 14 Mayıs'ta, sana söz baharlar gelecek" dedi.

Konaklılar, 23 Nisan coşkusunu Konak Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gültepe Meydanı'nda düzenlediği Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ve Zeybek gösterisiyle yaşadı. Kortej eşliğinde meydana girilmesiyle başlayan törene; Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, Deva Partisi Konak İlçe Başkanı Ali Rıza Uygur, Saadet Partisi Konak İlçe Başkanı Rıfat Yıldırım, CHP Konak İlçe Kadın ve Gençlik Kolları, Millet İttifakı ilçe örgütleri yöneticileri, Konak Belediyesi Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, demokratik kitle örgütleri, oda ve vakıfların temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Batur törende yaptığı konuşmada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emanet ettiği Cumhuriyetin değerlerinin önemini vurguladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Batur, "Sana söz, baharlar gelecek" diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Mustafa Kemal Atatürk öyle bir dahi ki, Cumhuriyet kurulmadan üç yıl önce TBMM'yi kuruyor. Anadolu'nun her köşesinden gelen üyelerle, ortak hareketle, dayanışma ruhuyla, gelecekle ilgili kararların alınacağı bir çalışmayı başlatıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, cumhuriyetimizi kurmak için, halkın daha iyi yaşaması için çalışmış, cumhuriyetin kurumlarını bunun için kurmuşlar. Cumhuriyetin değerlerini koruyan kurumlarımız çok önemli. 14 Mayıs akşamı baharın bambaşka geleceğine inanıyorum. Çiçekler bambaşka açacak, çocuklar bambaşka gülecek, kadınların yüzü gülecek, vatandaşlarımızın yüzü gülecek. Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği kurumlarla yönetilmeye devam edecek, bütün kalbimle inanıyorum. Cumhuriyetimizi bize emanet eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum. 14 Mayıs'ta, sana söz baharlar gelecek, sana söz Bay Kemal sözünden dönmeyecek."

CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sayesinde ulusal egemenlik sevincinin tüm dünya çocuklarıyla paylaşıldığını kaydetti. Küçükoğullarından, şöyle konuştu:

"Ülkemizin, milletimizin, dünyanın, insanlığın geleceği ve barışa katkısı açısından büyük önem taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı her geçen yıl daha coşkulu, heyecanlı ve sevinçli kutlarken geleceğimizin güvencesi olan sevgili yavrularımızın en donanımlı şekilde yetişmesi için daha fazla çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Sevgili çocuklar, sevgili gençler, aydınlık geleceğimizin aydınlık yüzleri, sizin şahsınızda dünya çocuklarının bayramını kutluyor, gözlerinizden öpüyorum. Bütün çocuklara barış, sevgi ve mutluluk dolu bir dünya temenni ediyorum. 14 Mayıs'tan sonra hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek."

Kaynak: ANKA / Yerel

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti Konak Belediyesi Abdül Batur Sana Söz 23 Nisan Türkiye Çocuk Konak Yerel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title