Haberler

Patronun skandalları bitmiyor! Elindeki kağıtları işçinin suratına fırlattı, bakanlık soruşturma başlattı

Güncelleme:

İşçisinin yemeğini ve servisini kesmesiyle gündeme gelen Kocaeli'deki Tezcan Galvaniz fabrikasının patronu Sadettin Tezcan yeni bir skandalla gündeme geldi. İşle ilgili bir konu nedeniyle çağırdığı işçisinin önce eline vuran Tezcan sonrasında ise elindeki kağıtları suratına attı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın fabrikaya müfettiş gönderdiği ve olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kocaeli'de işçisinin yemeğini ve servisini kesmesiyle gündeme gelen Tezcan Galvaniz fabrikasında patron, bir işçinin elindeki kağıtları suratına fırlattı. Patronun işçiye hakaret de ettiği ileri sürülürken, yaşananlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

İŞÇİLER KIŞLIK KIYAFET İSTEDİ, PATRON YEMEK VE SERVİSİ KESTİ

Kocaeli'de uzun yıllardır üretim yapan Tezcan Galvaniz fabrikasında, sözleşmede yer alan maddeye dayanarak işçiler kışlık kıyafet istedi. Ancak iddiaya göre fabrikanın patronu, talebe karşılık işçilerin yemeğini ve servisini kesti, fabrikanın müdürü de işçilere, "Patronun dediği olacak, gidin lokantada yiyin" açıklamasını yaptı.

Patronun skandalları bitmiyor! Elindeki kağıtları işçinin suratına fırlattı, bakanlık soruşturma başlattı

YARDIMLARINA KARTEPE BELEDİYESİ YETİŞTİ

Servis hakları da ellerinden alınan işçilerin yardımına Kartepe Belediyesi yetişti. Otobüsün geçmediği bölgeden işçilerin ulaşımı, belediye tarafından sağlanan araçlarla karşılandı.

Patronun skandalları bitmiyor! Elindeki kağıtları işçinin suratına fırlattı, bakanlık soruşturma başlattı

FABRİKA PATRONU KAĞITLARI İŞÇİNİN SURATINA ATTI

Söz konusu fabrikada bir skandal daha yaşandı. İddiaya göre fabrikanın patronu Sadettin Tezcan, işle ilgili bir konu nedeniyle çağırdığı bir işçisine hakaretler savurdu. İşçinin eline vuran Tezcan, kağıtları önce yere ardından işçinin suratına attı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Patronun skandalları bitmiyor! Elindeki kağıtları işçinin suratına fırlattı, bakanlık soruşturma başlattı

BAKANLIK FABRİKAYA MÜFETTİŞ GÖNDERDİ

Geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylarla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı fabrikaya müfettiş gönderdi. Son yaşanan olayın ardından da soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kocaeli Yerel Ekonomi Güncel Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Bakmadan Geçme

Şahane Hayatım 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mayıs Şahane Hayatım yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Akran zorbalığı nedir? Akran zorbalığı ile nasıl başa çıkılır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Almanya-Türkiye Milletler Ligi maçı canlı izle! ALMANYA- TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI (HD) İZLEME LİNKİ BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bittin Sen filmi oyuncuları kim, konusu ne? Bittin Sen filmi ne zaman, nerede çekildi? #128250 Rekabet Kurumu'ndan beyaz et firmalarına ceza! Hangi firmalar ceza aldı, neden ceza aldılar? Hansi Flick kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın yeni teknik direktörü kim? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? İlk Hababam Sınıfı kaç yılında çekildi? #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! SON DAKİKA: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Deprem İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Avrupa'da sokak hayvanları ne yapılıyor? Avrupa'da köpek sorunu nasıl çözüldü?
Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

500

Yorumlar (53)

mehmet orhan:

şimdi bu görüntüye göre patrona verdiniz veriştirdiniz değil mi yok işçi hakları yok adama yazık değilmi filan birde patron tarafından dinleyelim bakalım kimse bilip bilmeden yorum yapmasın

137
1750
yanıtYanıtla
murat tuna:

İşçi yerden göğe kadar haksız bile olsa, bu şekilde muameleyi kimse hak etmez..hatalı bile olsan, insanların yanında bu sana yapılsa memnun olur musun? Patron bey memnun değilse işçiyi işten çıkarır bu kadar basit

yanıt1755
yanıt35
ilhan:

işçiye yapılan bu muameleden sonra, işvereni dinlemeye gerek var mı ?

yanıt1297
yanıt39
Kutadgu Bilig:

Mehmet Orhan Bence sende bakanlık tarafından bir denetlenmelisin.

yanıt822
yanıt18
mahmut:

iyi diyorsun güzel diyorsun da bu patron zaten önce işçiye yemeği kesmek servisi kesmek ne demek peki? Sonrasında da böyle muamele. umarım seninde başına gelir o zaman anlarsın

yanıt547
yanıt11
İdris Yıldız:

mehmet yazıklar olsun sana. beynini yorum yapmadan önce kullan.

yanıt402
yanıt15
ERKAN :

NEYİ DİNLEYECKSİN HANGİ GEREKÇE İLE İNSANA BUNU YAPIYORSUN? BEĞENMİYORSAN ÇALIŞTIRMA İNSANLARA HAYVAN MUAMELESİ YAPAMAZSIN

yanıt513
yanıt8
ilhan:

beypiliç ten emekli oldum 17 yıllık kıdem tazminatımı alamadım, mahkemeye verdim yine alamadım, ne olmuş yani, işçinin hali bu, normal şeyler bunlar, işveren ne derse o olur, kul hakkı, işverenin hakkı olmuş, rakı parası olmuş , kimin umurunda ?

616
15
yanıtYanıtla
Yusuf GÜÇLÜ:

Dünyaya kazık çakacağız zanneden patronlara mezarında çakarlar kazığı. Her canlı ölümü tadacak, adalet yerini bu dünyada bulmasa bile ahirette bulacak. Dünya kısa ahiret baki! Elbet herkez yaptiginin bedelini ödeyecek

501
8
yanıtYanıtla
hüseyin akgül:

bu parası olan kişiler dünyanın tek hakimi kendileri gibi davranmaktan ne zaman vazgeçecekler acaba , işçisinin hakkını savunan patronlar hariç , birisi bana böyle yapacak kafamdaki baretle ağzının ve burnunun yerini değiştirdikten sonra o kağıtları ağzına sokardım

410
7
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title