Haberler

Kmü İibf'de Mezuniyet Sevinci

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Törene, Karaman Valisi Murat Koca, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, İİBF Dekanı Prof. Dr. Osman Çevik, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Münir Oktay, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören mezuniyet töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan İİBF Dekanı Prof. Dr. Osman Çevik, yaklaşık 900 civarında öğrenciyi mezun ederek ülkenin hizmetine sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Çevik, "Mezunlarımızın nitelikli, kendilerine ve vatanlarına faydalı, uygar birer insan olarak yetişmelerine özen gösteriyoruz. Bu vesile ile tüm akademisyen arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi. Mezuniyetlerin bir anlamda bitiş bir anlamda ise başlangıç olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Osman Çevik, "Bizlere dört yıl önce emanet ettiğiniz varlıklarınızı kendi evladımız olarak gördük ve en iyi şekilde yetişmeleri için elimizden geleni yaptık. Mezuniyet bir anlamda bitiş bir anlamda da başlangıçtır. Sizlere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum. Hayatınız boyunca dürüst, saygılı ve vefalı insanlar olarak yaptığınız işi en iyi şekilde yapmaya gayret gösterin" diye konuştu.

İİBF Dekanı Prof. Dr. Osman Çevik'in ardından kürsüye gelen KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ise, "Bugün dört yıldır emek verdiğimiz KMÜ ailesinin parçası olan öğrencilerimizi mezun etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarınızın üniversitede okuduğu yıllarda da yaptığınız fedakarlıklarla bu mutluluğun oluşmasında en büyük paya sahip olan siz anne ve babaları kutluyorum. Çeşitli illerden şehrimize gelen siz değerli ailelerimize 'Kapımız açıktır girene, lokmamız helaldir yiyene' anlayışıyla şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Prof. Dr. Sabri Gökmen'in ardından kürsüye çıkan Vali Murat Koca ise 1978 yılında üniversiteden mezun olduğunu anlatarak, salondakilerle üniversite yıllarındaki hatıralarını paylaştı. Vali Koca, "Mezuniyet bir son ama aynı zamanda bir başlangıçtır. Mezun olan arkadaşlarımız çok farklı işlerde iş hayatına devam edecekler. Sizleri gördüğümde ülkemiz adına gurur duymaktayım. Ülkemizin geleceği ve mimarı sizlersiniz. Hayatınızın baharındasınız. En iyi şekilde ülkemiz için hizmet edeceğinize inancım tamdır. Hepinize bundan sonraki yaşantınızda başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından fakültede dereceye giren mezunlara protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Mezuniyet kütüğüne plaket çakılması ile birlikte 900 civarında öğrenci kep atma sevinci yaşadı. Kep atma töreninin ardından etkinlik sona erdi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sabri Gökmen Osman Çevik Murat Koca Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Bakmadan Geçme

Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı!
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title