Haberler

Kızılay'dan Düzenli Kan Bağışlayanlara Madalya

Güncelleme:

Kızılay Gümüşhane Kan Bağış Merkezi, il genelinde düzenli ve en fazla kan bağışında bulunan gönüllü bağışçılara madalya verdi.

Kızılay Gümüşhane Kan Bağış Merkezi, il genelinde düzenli ve en fazla kan bağışında bulunan gönüllü bağışçılara madalya verdi.

Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları günü nedeniyle tarihi Özdenoğlu Konağında düzenlenen programa Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, Kızılay Şube Başkanı Cevat Aygün, PTT Başmüdürü Şinasi Duman, SGK İl Müdürü Aytaç Üzülmez, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Emrah Ünal, Şiran Kızılay Şube Başkanı Nafi Tuncer, kamu kurum müdürleri, Kızılay kan bağışı merkezi yetkilileri ve gönüllü bağışçılar katıldı.

Kızılay Genel Merkezinin yıl içerisinde 10 bağışta bulunanlara bronz, 25 bağışta bulunanlara gümüş, 35 bağışta bulunanlara altın madalya verdiği uygulama ile Gümüşhane'de bir adet gümüş madalya, 17 adet bronz madalya hak eden bağışçıya takdim edildi.

Kızılay Kan Merkezi Sorumlu Doktoru Gülseren Oğuzhan Çıtlak, kan bağışının önemine dikkat çekmek ve gönüllü bağışçıları bir nebze olsun onure etmek için böyle bir uygulama yürütüldüğünü belirterek, "Kan alternatifi olmayan tek kaynağı insan olan bir tedavi aracı. Bu nedenle de vatandaşlarımızın düzenli kan bağışlaması çok önemli. Bir ünite kandan elde edilen 3 ürünle 3 kişinin hayatı kurtulabilir. 18-65 yaş arası her sağlıklı birey kan bağışlayabilir. Düzenli kan bağışlayarak hiç tanımadığı insanların hayatlarını kurtaran ve onlara umut olan, bizden madalya hak eden ya da henüz madalya hak edememiş tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Gümüşhane'de 25 bağış gerçekleştiren Metin Şenel gümüş madalya elde ederken, bronz madalya alan 10-24 arasında bağışta bulunan bağışçıların isimleri şu şekilde: İsmail Kumaş (13), Emre Şan (13), Hüsamettin Kaya (12), İmdat Şenal (12), Mehmet Murat Bakır (12), Umut Yasin Erbey (11), Ertuğrul Hakan Taştan (11), Mürsel Salantur (11), Ali Şişman (10), Ersin Diker (10), Fatih Ayvaz (10), Fikret Tekin (10), Hasan Palancı (10), Hüseyin Duran (10), İhsan Yılmaz (10), Salim Yıldız (10), Samet Tonyalı (10)

Programda, gönüllü kan bağışçılarına madalya ve beratları protokol üyeleri tarafından takdim edildikten sonra yemek ikram edildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cahit Karatepe Gümüşhane Kızılay Akçay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (1)

imdat şenal:

kan veriyorum. kendimi daha zinde hissediyorum. kızılayla büyük bir aileyiz biz:)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title