Haberler

Kitap Okuma Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Samsun’un Bafra ilçesinde Atatürk Ortaokulu, Anadolu Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Türkiye Okuyor, Bafra Okuyor” başlıklı kitap okuma yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı.

Samsun'un Bafra ilçesinde Atatürk Ortaokulu, Anadolu Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen "Türkiye Okuyor, Bafra Okuyor" başlıklı kitap okuma yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı.

Bu yıl 4.'sü düzenlenen "Türkiye Okuyor, Bafra okuyor" kitap okuma yarışması ödül töreninde konuşan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, "Daha çok okuyan ve okuduğunu daha çok anlayan arkadaşlarımız ortaya bir sonuç koyuyorlar. Bizim amacımız temel olarak okumak. Okumayı alışkanlık haline getirmek. Okumayı alışkanlık haline getirdikten sonra hayatımızda ona özel yerler mutlaka bulursunuz. Ne kadar çok okursak bilgimizi o kadar üst düzeye taşırız. İlk emri 'oku' olan neslin çocuklarıyız. Bunu da gelecek nesillere güzel bir şekilde taşımamız gerekiyor" dedi.

Okumanın önemiyle ilgili sinevizyon gösteriminin ardından kitap okuma yarışmasında Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi Büşra Şal birinci ve yarışmada eşit puan alan ve kura ile ikinci olan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Ferda Özdemir, lise kategorisinde Fen Lisesi'nden Ümmügülsüm Çalış birinci oldu.

Ortaokul, lise ve veli kategorisinde Tuğba Bayraktar birinciliği elde etti.

Kitap okuma komisyonunda görev yapan öğretmenlere ve dereceye giren öğrenciler ile velilere Kaymakam Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak ve okul müdürleri tarafından ödülleri verildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Katırcı Türkiye Samsun Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title