Haberler

Kışanak Seçim Bürolarını Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

Güncelleme:

BDP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Gültan Kışanak ve Sur Belediye Eş Başkan Adayı Seyit Narin, Sur ilçe seçim bürolarını ziyaret etti.

Yerel seçimlere üç gün kala çalışmalarını aralıksız sürdüren BDP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Gültan Kışanak ve Sur Belediye Eş Başkan Adayı Seyit Narin, Sur ilçe seçim bürolarını ziyaret ederek halkla bir araya geldi.

Adaylara BDP Sur İlçe yönetiminin yanı sıra çok sayıda partili eşlik etti. Saray Kapı, Mardin Kapı, Melik Ahmet ve Dabanoğlu seçim bürolarını ziyaret eden adaylar seçim bürolarında bulunan kalabalık tarafından alkış ve zılgıtlar eşliğinde karşılandı. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği Kışanak, yurttaşlardan seçim çalışmalarına ilişkin görüş aldı.

'BİZİM ASIL İŞİMİZ 31 MART'TAN SONRA BAŞLAYACAK'

Oy pusulasında BDP'nin logosunun büyükşehir için ayrı ilçeler için ayrı yerlerde olacağını vurgulayan Kışanak, "Halkımız sıralamaya göre değil logomuza göre gidilmelidir, buna çok dikkat etmeliyiz" diye konuştu.

Oy kullanımına ilişkin halkı bilgilendiren Kışanak, "Arkadaşlarımız bir seferberlik ruhuyla çalışıp herkesi buna ilişkin bilgilendirmelidir" dedi. Halkın mücadelesi sonucunda ortaya çıkan bir parti olduğunu sözlerine ekleyen Kışanak, "Halkın değerlerine layık olmak için çalışacağız, ve sonuna kadar bağlı kalacağız. Bu halka hizmet etmek görevimizdir, boynumuzun borcudur. Seçimlerden sonra da yapacağımız bütün çalışmalarda halkımızdan destek istiyoruz, Madde bağımlılığına karşı vereceğimiz mücadelede halkımızın tavrı büyük önem arz edecek. Bizim asıl işimiz 31 Mart'tan sonra başlayacak. Sur için büyükşehir olarak Sur belediyesi ile birlikte çalışacağız. Diyarbakır'ın kimliğini, tarihini belirleyen, anlatan Sur'dur, ve biz çalışmalarımızı bu yönlü yapacağız" dedi. Kışanak aynı zamanda Yurttaşları cumartesi günü yapılacak seçim turuna davet etti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Melik Ahmet Seyit Narin Diyarbakır Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title