Haberler

Kırşehir'de Dünya Engelliler Günü Kutlandı

Güncelleme:

Kırşehir'de İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli vatandaşları ağırladı. Etkinlikte engelli bireylerin topluma uyumu ve farkındalığın arttırılması amaçlandı.

Kırşehir'de Dünya Engelliler Günü nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri engelli vatandaşları ağırladı.

Engellilik konusunda farkındalık oluşturmak isteyen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri; engelli bireylerin kendilerini bu toplumun bir parçası olduğunu hissettirerek, topluma uyumlarımı sağlamak, sosyal destek olmak ve insanların bu konuda bilinç düzeyinin ve duyarlılıklarının arttırılması amacıyla etkinlik düzenledi. Etkinlikte ekipler; engelli vatandaşlara polis kıyafeti giydirip ekip araçlarına bindirdikten sonra anons yaptırdı. Siren çalıp polis telsizinden konuşan engelli vatandaşlar; emniyet birimlerini polis ağabey ve ablaları ile tanıma fırsatı da buldu.

Polis ekipleri toplumsal farkındalık çalışmalarını önemseyerek yürüttüğü faaliyette duyarlılığın artış göstermesi için bedensel engelli vatandaşlara da toplum içerisinde her alanda görev alabileceklerini gösterdi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Engelliler Günü Emniyet Müdürlüğü Kırşehir Dünya Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title