Haberler

Kırklareli'de Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi Tanıtıldı

Güncelleme:

Kırklareli'de Emine Erdoğan'ın himayesinde, Bakan Fatma Şahin'in koordinasyonunda gerçekleşen Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi tanıtıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in koordinasyonunda gerçekleşen "Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi" Kırklarelili kadınlara anlatıldı.

Kırklareli Halk Eğitim (HEM) ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü'nde düzenlenen tanıtım programında konuşan Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Sema Öztürk "Mesleki bilgi ve beceri olarak donanımlı kadınlar, toplumsal yaşamın her alanında kendini güçlü hissetmektedirler. Projeyle eğitim seviyesi düşük, ekonomik açıdan yetersiz koşullarda olan, imkansızlıklar içerisinde okuyamamış genç kızlarımızı, kadınlarımızı mesleki eğitime yönlendirmek, mesleki eğitim kazandırarak istihdam edilebilmeleri amaçlanmaktadır"dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Fatma Şahin Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title