Haberler

Kılıç: "Sosyal belediyeciliğe önem veriyoruz"

Güncelleme:

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini söyledi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini söyledi.

Bafra Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik çerçvesinde düzenlenen ve bu yıl 18'incisi yapılacak sünnet merasimine başvuran çocukların sünnet işlemi yapılmaya başlandı. Başkan Hamit Kılıç, Bafra Devlet Hastanesi'nde sünnet olan çocukları ziyaret ederek onlara moral verdi. Hastane ziyaretinde Meclis üyesi Murat Cevahir'de Başkan Kılıç'a eşlik etti. Sünnet olan çocuklara hediyeler veren Başkan Kılıç, "Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah bu mutlu gün gibi yavrularının mürüvvetlerini de görürler" dedi.

"Sünnet uzmanlar gözetiminde ve hijyenik ortamlarda olmalı"

Sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini belirten Başkan Kılıç, "Sünnetin bizim toplumumuzda önemli bir yeri var. Bu işlemin hijyenik ortamlarda, uzmanlar gözetiminde yapılması çocukların sağlığı ve gelişimi açısından oldukça önemli. Gerçekleştirilen sünnet işlemlerinin ardından çocuklarımız sağlıklarına kavuşana kadar da takipleri yapılıyor. Bu manada bizlere desteklerini esirgemeyen Uzman Dr. Alaiddin Domaç nezdinde tüm hastane personelimize teşekkür ediyorum. 18'incisni düzenleyeceğimiz sünnet şölenimiz ile birlikte bu mutluluğu inşallah yine hep beraber yaşayacağız" diye konuştu.

Bafra Devlet Hastanesi'nde uzman hekimler tarafından gerekli tüm önemler alınarak sürdürülen sünnet işlemleri belirlenen periyodlar çerçevesinde edecek. Bafra Belediyesi 18. Geleneksel Sünnet Şöleni Ağustos ayı içerisinde belirlenen bir tarihte yapılacak.

Hayvan Pazarı'nda çorba ikramı

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Bafra Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek kurban almak isteyen vatandaşlar ile besicilerin sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Kılıç, besici ve satın almak üzere orada yer alan vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Hayvan pazarında yer alan vatandaşlara hayırlı alışveriş temennisinde bulunan Başkan Kılıç, "Besicilerimiz uzun süreler yetiştirdikleri kurbanlıkları burada satışa sunuyorlar. Tüm besicilerimize hayırlı satışlar diliyorum. Kurban Bayramı biraz daha telaşlı oluyor. Bir yandan vatandaşlarımız kurbanlıklarını alıyor, diğer yandan da esnaflarımız satışlarını yapıyor. Tüm bunlar ilçemizde bulunan canlı hayvan pazarımızda gerçekleşiyor. Biz de pazarımızı ziyaret ettik, sorunları dinleyelim dedik. Hemşerilerimizle sohbet ettik. Bayramın tüm vatandaşlarımız ve esnaflarımız için en güzel ve hayırlı şekilde geçmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Hayvan pazarında bulunan besiciler ise Başkan Kılıç'a besicilerin yanında olduğu ve taleplerinin çözülmesi noktasında gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Devlet Hastanesi Hamit Kılıç Bafra Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title