Haberler

Kepezli Çocuklardan 19 Mayıs Konseri

Kepez Belediyesi tarafından kurulan ve 110 üyeden oluşan Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası, 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı konseri verdi.

Kepez Belediyesi tarafından kurulan ve 110 üyeden oluşan Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası, 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı konseri verdi.

Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi sahnesinde 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı konseri verdi. Kepez'deki okullarda okuyan çocuklardan oluşan orkestranın performansı, izleyenlerden tam not aldı.

Şef Engin Beslek ve yardımcı şef Natalia Güneyik yönetiminde, 110 kişilik orkestra Türk Müziği ve Batı Müziği'nden eserleri başarılı bir şekilde icra ettiler.

Konserde bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkan Vekili Serhat Demir, Başkan Hakan Tütüncü'nün, ilçeyi bir sanat şehri yapma düşüncesiyle Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası'nı kurduğunu söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Kepez Belediyesi Erdem Bayazıt 19 Mayıs Yerel Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Bakmadan Geçme

MSÜ sonuçları açıklandı mı? #128226 MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Tanzimat Fermanı hangi padişah döneminde ilan edilmiştir? Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan soru neydi? Bahar 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? #128105 14 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki! İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024 #127754 İstanbul baraj doluluk oranı yüzde kaç? Yağışlar barajları nasıl etkiledi? Bursluluk sınavı sonuçları! Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı? #128204 Bayram ikramiyesi erken yatar mı? #128015 2024 Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? 2024 BAYRAM İKRAMİYESİ ne zaman yatacak? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Sercan elendi mi? 12 Mayıs Survivor'a kim veda etti? SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor'da adaya veda eden yarışmacı kim oldu? GELİNİM MUTFAKTA 13 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 13 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #12825013 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (13 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Ilgaz savcı öldü mü? Yargı son bölümde ne oldu? Yargı dizisi ne zaman final yapacak, kaçıncı bölümde? 13 MAYIS 2024 CUMA TV YAYIN AKIŞI #128250 Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV
Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title