Haberler

Keçiören İki Mahalleyi, İftar Sofrasında Buluşturdu

Keçiören Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarları sürüyor.

Keçiören Belediyesi'nin geleneksel mahalle iftarları sürüyor. İftar sofrası bu defa Esertepe ve Yayla Mahalleleri sakinlerini bir araya getirdi.

Esertepe pazar yerinde düzenlenen iftar programında Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bütün masaları dolaşarak iftara gelen vatandaşlarla sohbet etti ve "Hayırlı Ramazanlar" diledi. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından mahalle sakinlerine hitap eden Mustafa Ak, "Rabbime şükür olsun ki, bizleri on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'e kavuşturdu. Bir yıl önce aramızda olup da bu yıl aramızda olmayan şehitlerimiz, akrabalarımız, dostlarımız var. Ruhları şad olsun. Dün de canımızı yakan, içimizi acıtan bir kazada 13 şehit verdik, makamları cennet olsun. Ayrıca Afganistan'daki terör saldırısında 100'e yakın masum insan öldü. Afgan kardeşlerimizin de başı sağ olsun. Bir fakiri soframıza oturtmanın bereketi de büyük olur. Biz de kurmuş olduğumuz iftar sofralarımızda, zengini, fakiri, genci, yaşlısıyla aynı sofra etrafında buluşuyoruz. Bu ayda, en yakınlarımızdan başlamak üzere, akrabalarımıza, komşularımıza, ihtiyaç sahiplerine elimizi uzatalım. Biz Keçiören Belediyesi olarak ihtiyaç sahiplerine ulaşıp, yardım elimizi uzatıyoruz. Eğer gözümüzden kaçanlar varsa bize mutlaka bildirin" ifadelerinde bulundu.

Sınırlarımızın ötesinde olan zulüm altındaki Müslümanların varlığına dikkat çeken Mustafa Ak, "Bu iftar sofralarında yediğimiz bir lokma ekmeği, bir tas çorbayı bulamayan kardeşlerimiz var. Zalimlerin elinden kurtulup, bir an önce normal hayatlarına kavuşurlar inşallah. Bu aya tekrar erişmek dileğiyle bütün Müslümanlara 'Hayırlı Ramazanlar' diliyorum. Ramazan'ı Ramazan tadında geçirip, bayrama erişmeyi Cenab-ı Allah hepimize nasip eder inşallah" ifadelerini kullandı.

Programa Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak'ın yanı sıra, kardeş Belediye Azerbaycan'ın Sumgayit kenti Belediye Başkanı Sultan Asadov, AK Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Mahpeyker Sert, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda mahalle sakini katıldı

İftar yemeğinin ardından Başkan Ak, mahalle sakinlerinin ricası üzerine çok sayıda hatıra fotoğrafı da çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuran-ı Kerim Mustafa Ak Hatice Ak Keçiören Yerel Haberler

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

title