Haberler

Kdz. Ereğli Belediyesi Yeni Sosyal Tesisi Tamamlanma Aşamasında

Güncelleme:

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Erdemir sineması altında inşa ettikleri yeni sosyal tesisin tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı. Başkan Posbıyık, 'Aynı zamanda okullar bölgesi olan bu yer özellikle gençlerin toplanma merkezi olacak' dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Erdemir sineması altında inşa ettikleri yeni sosyal tesisin tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı. Başkan Posbıyık, "Aynı zamanda okullar bölgesi olan bu yer özellikle gençlerin toplanma merkezi olacak" dedi.

Sosyal tesislerinin sayısını her geçen yıl artıran Kdz. Ereğli Belediyesi, Anadolu Lisesi, Ted Koleji, Cumhuriyet ve Erdemir Okulu ile Mühendisler ve Formenler Derneği'nin bulunduğu bölge olan Erdemir sineması altında yeni inşa ettiği sosyal tesisi hizmete açmak için gün sayıyor.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberinde başkan yardımcıları, daire müdürleri ve ilgili teknik ekip ile tesiste yapılan son çalışmaları denetledi.

"GENÇLERİN TOPLANMA MERKEZİ OLACAK"

Başkan Posbıyık, gezi alanları, oturma yerleri şık bir mekan yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Bu bölge en hareketli okul bölgesi diyebiliriz. Gençler için, her yaştan insanlar için ama özellikle gençlerin toplanma merkezi olacak bir sosyal tesisi daha tamamlanma aşamasına getirdik. Karadeniz Ereğli'de yaşayan gençler, dışarıdan arkadaşları gelen, misafirlerini getirebilecekleri bütün halkımıza şık ve çok güzel bir eser kazandırmak istiyoruz. Yaklaşık 300 metre kapalı alan, 150 metrekare de teras katı ile birlikte çok geniş bir piknik alanı, yürüyüş alanı olarak kabul edebilirsiniz muhteşem bir lokal hizmeti getirdik. İnşaat çalışmaları bitti, ufak tefek mekanik ve elektrik işleri kaldı. Kdz. Ereğli'de çok büyük bir ihtiyacı karşılayacağına yürekten inanıyorum. En yakın zamanda burayı ihaleye vermek suretiyle hizmete açmayı planlıyoruz, şimdiden hayırlı olsun diyorum."

Kaynak: ANKA / Yerel

Ereğli Belediyesi Halil Posbıyık Erdemir erdemir Ereğli Yerel Haberler Belediye Yerel Yaşam Güncel Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title