Haberler

Kaymakam Turan, Türkiyenin En Medyatik 3. Kaymakamı Oldu

Güncelleme:

Gaziantep Merkez İlçe Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Türkiye'nin en medyatik kaymakamları sıralamasında 3. oldu.

Gaziantep Merkez İlçe Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Türkiye'nin en medyatik kaymakamları sıralamasında 3. oldu.

Bir haber sitesinin Türkiye'de ve dünyada Türkçe yayın yapan 6 bin 50 haber sitesi tarama çalışmalarının ardından Ocak ayı verilerine göre 152 haberi yayınlanan Gaziantep Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, en medyatik kaymakamlar kategorisinde Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve Tekirdağ Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ın ardından 3. sırada yer aldı.

Gaziantep'te de çok sevilen Kaymakam Uğur Turan, insanlarla olan samimi ilişkileri ve candan tavırları ile Gazianteplilerin gönlünü almayı başaran nadir kaymakamlar arasında yer alıyor. Turan, ayrıca sempatik tavırları ve alçak gönüllü bir kişi olması ve sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiriyor. Kaymakam Turan, ulusal medyada en son kendi çalışanları ile kartopu oynarken görüntülenmişti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Turan Gaziantep Şahinbey Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

4-5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? SEYRAN ÖLECEK Mİ? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılıyor mu? #127916 YALI ÇAPKINI 69. BÖLÜM FRAGMAN yayınlandı mı? Tahlil nikahı nedir, hülle nedir? Tahlil nikahı nasıl yapılır, şartları nelerdir? Emekli maaşına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? (%) Emekliler ne kadar zam alacak? Memurlar ne kadar zam alacak? (%) 4 aylık memur enflasyon farkı belli oldu mu, Temmuz'da memura ne kadar zam yapılacak? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? 3-4 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Moğollar Türk mü? Moğolistan Türk devleti mi? 3-4 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Galatasaray, Fenerbahçe maçını kazanırsa şampiyon mu, şampiyonluğu garantiliyor mu? Dallas Mavericks LA Clippers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 4 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Kızılcık Şerbeti bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title