Haberler

Kaymakam Aksoy, şehit yakınları ve gazileri iftar programında ağırladı

Güncelleme:

Muğla'nın Marmaris ilçesinde şehit yakınları ve gaziler ile birlikte iftar programında bir araya gelen Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy; "Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için şehit olanlar ve gazilerimize ne yapsak azdır.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde şehit yakınları ve gaziler ile birlikte iftar programında bir araya gelen Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy ; "Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için şehit olanlar ve gazilerimize ne yapsak azdır. Dünyadaki bütün varlıkları versek sizlere olan borcumuzu ödeyemeyiz" dedi.

Marmaris Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğine Marmaris'te yaşayan muharip gaziler ve şehit yakınları katıldı. Aksaz Deniz Üs Garnizon Komutanı Tuğamiral İbrahim Kurtuluş Sevinç, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Çam, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Evrim Koçlar Çağlayan ve ilçedeki kurumların müdürleri iftarda şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldiler. İlçe Müftüsü Yunus Acar tarafından okunan ezanın ardından, şehitler ve gaziler için dualar edildi.

"Şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır"

İftar davetinin ardından konuşma yapan Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy "Bu ülkenin önce varlığı için daha sonra bağımsızlığı ve özgürlüğü için canlarını feda eden, bu uğurda gazi olan, sizlerle birlikte olmak şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizle birlikte olmak bize büyük bir mutluluk ve onur verdi. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki dünyanın en güzel ve en zor coğrafyasında yaşıyoruz. Bu toprakları yurt edinmemiz bu toprakları koruyup kollamak için binlerce yıldır nice şehitler verildi, nice gazilerimiz oldu. Biz bugün bu topraklarda özgür ve bağımsız yaşıyorsak, geleceğe güvenle bakabiliyorsak, bayrağımızın altında çocuklarımız için gelecek nesillerimiz için aydınlık görebiliyorsak, hiç şüphe yok ki bu gerçekliğin en büyük sahibi şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Devletimizin eli her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin üzerinde. Sizlerin devletimizin himayesi altında daha huzurlu olduğunuzu görmek bizleri sevindiriyor. Elbette bütün dünyayı versek dünyadaki bütün varlıkları versek sizlere olan borcumuzu, şehitlerimize gazilerimize olan borcumuzu ödeyemeyiz. Bizler borcumuzu ancak onların emanetleri olan sizlere ulus olarak bağrımıza basarak sizin yakınlarınızı, çocuklarınızı, akrabalarınızı, kardeşimiz bilerek bu borcumuzu ödemeye çalışıyoruz, çalışacağız" diyerek şehit yakınları ve gaziler ile bir arada olmaktan gurur duyduğunu belirtti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertuğ Şevket Aksoy Şevket Aksoy Marmaris İftar Muğla Yerel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

title