Haberler

Kayaşehir, Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor

Güncelleme:

Kapadokya bölgesi ve Nevşehir'de bulunan dünyanın en büyük kaya oyma yamaç yerleşim merkezi Kayaşehir, İzmir'de açılan Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor.

Kapadokya bölgesi ve Nevşehir'de bulunan dünyanın en büyük kaya oyma yamaç yerleşim merkezi Kayaşehir, İzmir'de açılan Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor. Fuardaki Nevşehir standı ilk günden katılımcıların ilgi odağı oldu.

Türkiye'nin en büyük turizm platformu olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi Gaziemir Fuar İzmir'de açıldı. Uluslararası turizm aktörlerinin buluşacağı, 22 il ve 5 ülkeden 500 katılımcının yer alacağı ve 58 ülkeden ziyaretçilerin ağırlanacağı fuarda Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya'da yerini aldı. Fuar alanı içerisindeki A Holü 110 numarada yer alan Nevşehir standı içerisinde Nevşehir Belediyesi'nin yanı sıra Kapadokya Alan Başkanlığı, KAPTİD, TÜRSAB, KAPHİP, KOZTEP, Uçhisar, Ürgüp ve Kozaklı Belediyeleri yer alıyor. Kapadokya bölgesinin tüm yönleri ile ziyaretçilere anlatıldığı stanttaki Nevşehir Belediyesi bölümünde ise Nevşehir'de bulunan ve dünyanın en büyük kaya oyma yamaç yerleşim merkezi olan tarihi Kayaşehir tanıtılıyor. 13. yüzyıldan günümüze sürekli yaşam izlerinin bulunduğu ve kısa sürede hem yerli hem de yabancı turistlerde büyük merak uyandıran Kayaşehir ile ilgili ziyaretçilere tanıtım broşürleri dağıtılarak görüntüler eşliğinde bilgiler veriliyor.

Fuarın ilk gününde açılış programına katılarak Vali İnci Sezer Becel ile birlikte ziyaretçileri ağırlayan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, "Dünyada bir başka eşi ve benzeri olmayan Kapadokya bölgemizi ve Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir'i tanıtmaya devam ediyor. Fuarın ilk gününde Nevşehir standına olan ilgi bizleri çok mutlu etti. Balon turları, eşsiz güzellikteki vadileri, doğa harikası peribacaları ile birlikte bölgenin el sanatları ürünlerinin tanıtıldığı fuarda Kayaşehir'de ziyaretçilerde büyük merak uyandırdı. Bölgenin en çok ziyaret edilen noktalarından biri olacağına inandığımız Kayaşehir ile ilgili 2022 turizm sezonunda önemli gelişmeler yaşayacağız" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayaşehir Nevşehir Yerel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title