Haberler

Karamürsel Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Karamürsel Anadolu Lisesi'nde mezuniyet coşkusu yaşandı.

Karamürsel Anadolu Lisesi'nde mezuniyet coşkusu yaşandı.

Karamürsel Anadolu Lisesi 15.

dönem mezunları için okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Çimen, Şube müdürleri, Okul Müdürü Hasan Dalkıran, çok sayıda dire amirleri, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenci ile veliler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Hasan Dalkıran 15. dönem mezunlarını vermekten ötürü büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Okul Müdürü, Dalkıran, Karamürsel Anadolu Lisesi'nin başarıları ile mezun olan öğrencilere üniversite sınavında ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Okul Müdürü Dalkıran, 2011-2012 eğitim ve öğretim döneminde başarılı bulunan öğrencilere teşekkür ederek birer plaket verdi.Törende daha sonra okullarını başarı ile tamamlayarak dereceye giren Okul 1. Ayşenur Kızıltaş'a Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Okul 2.si Gizem Melis Banger'e Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Okul 3.sü, Aslı Erdoğan'a da İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Çimen tarafından ödülleri verildi.

Törende okula desteklerinden dolayı Okul Müdürü Hasan Dalkıran tarafından Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a plaket verildi.

Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, "Önünüzde önemli bir üniversite sınavı var, temennim odur ki mezun olan 99 öğrencimizin, üniversite sınavlarında başarılı olarak istedikleri alanlarda üniversitelere yerleşmeleri. Hepinize bu sınavda başarılar diliyorum" dedi.

2011/2012 eğitim öğretim yılı okul birincisi Ayşenur Kızıltaş, törende tüm mezunlar adına bir konuşma yaparken, okul kütüğüne birincilik beratını çaktı.

Karamürsel Anadolu Lisesinden mezun olan 99 öğrencinin tamamına sınıf öğretmenleri tarafından diplomaları, yıllık ve hediyeleri verildi. Öğrencilerin okuldan mezun olmalarını simgeleyen kep fırlatma sırasında heyecan ve sevinç doruk noktaya ulaştı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Yıldırım Hasan Dalkıran Karamürsel Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title