Haberler

Karabağlar Belediye Başkanı Kürüm Ağrılılar'ı Ziyaret Etti

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm Karabağlar Ağrılılar Derneği'ni ziyaret etti.

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm Karabağlar Ağrılılar Derneği'ni ziyaret etti. Dernek yöneticileri ve bölgede yaşayan Ağrılılar tarafından karşılanan Başkan Kürüm'ün ziyaretinde Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Hasan Karabağ da hazır bulundu.

Ev sahibi Karabağlar Ağrılılar Derneği Başkanı Alican Işık, Karabağlar'ın yeni kurulan bir belediye olduğunu ihatırlatarak, "Bizler, Karabağlar Belediyesi'nin yaptığı çalışmalara hep olumlu gözlerle baktık. Yaşadığımız kenti yöneten idarecilerin bizlerle diyalog kurmak istemesinden de memnunuz. Bu anlamda, kapımız bizleri ziyaret etmek isteyen herkese açıktır." dedi.

Daha sonra konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm de, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Ağrılı sevilen esnaf Sefer Çetin'in vefatından üzüntü duyduğunu, ağabeyi Celal Çetin nezdinden tüm Ağrılılar'a başsağlığı dilediğini belirterek, kısaca belediye çalışmalarından söz etmek istediğini kaydetti.

Belediye Başkanı Kürüm, İzmir'in en çok çalışan ve en çok hizmet veren belediyesi olduklarını savunarak, "Karabağlar fiziki şartları ve yerleşim alanı itibariyle çok zor ve sorunlu bir bölge. Bu nedenle çok eksikleri vardı. Bizler bu eksiklerin bir bölümünü tamamladık. Geri kalan kısmını da tamamlamak için Mart 2014'te tekrar Belediyeyi yönetmeye talibiz. Karabağlar'da 1200 gencimize ücretsiz dersane hizmeti veriyoruz. Bu bir rekordur. Uzundere'de çalışmaları devam eden projemizle 1500 kişiye iş imkanı sağlamış olacağız. Karabağlar'ı daha çağdaş, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz ve sizlerin desteğiyle çalışmalarımıza önümüzdeki dönem de de devam etmek istiyoruz." diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sıtkı Kürüm Karabağlar Ağrı Ege Yerel Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title