Haberler

Kamu Yatırımlarında Büyük Artış

Güncelleme:

İl Koordinasyon Kurulu ikinci dönem toplantısı Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Vali Yılmaz Arslan'ın yanı sıra İlçe Kaymakamları, Batman'daki kamu kurum müdürleri ve ilgili yetkililer ile STK temsilcilerinin katılım sağladığı toplantıda, Batmanda devam eden, ihale aşamasında olan ve biten kamu çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Toplantıda genel bilgilendirme amaçlı söz alan Vali Yılmaz Arslan, Batman’a 238 Projenin hazırlandığı ve bu projeler için 2 Milyar 155 Milyon TL Bütçe maliyet çıkarıldığını belirtti.

Arslan “Şu ana kadar 238 projeden 5’i bitti, 117’si devam etmekte olup 40 proje de ihale aşamasındadır. 76 Projeye ise daha başlanmazken, şu ana kadar Devlet 520 Milyon TL Bütçesi ayırıp 705 Bin TL’si harcanmıştır” dedi. Toplantıya katılan kurumlar, kendi çalışmaları hakkında detaylı bilgi vererek yapılan ve yapılması planlanan yatırımları geniş kapsamlı olarak anlatarak bilgi verdiler. Arslan, bir sonraki toplantıya katılmayan Batman Belediye Eş Başkanlarının ilgi göstermelerini beklediklerini söyledi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Yılmaz Arslan Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title