Haberler

Kahramankazanlı şehitler mezarları başında anıldı

Güncelleme:

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, şehit aileleriyle birlikte arife gününde Kahramankazanlı şehitleri mezarları başında andı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, şehit aileleriyle birlikte arife gününde Kahramankazanlı şehitleri mezarları başında andı. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette mezarlara çiçek bırakan Oğuz, şehitler için dua etti.

Kahramankazan'da 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesi ve terörle mücadele sırasında şehadete yürüyen Kahramankazanlı şehitler, Kurban Bayramı arifesinde mezarları başında anıldı. Kahramankazan Şehitliği'nde gerçekleştirilen anma programına Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ve ilçe protokolü ile şehit yakınları katıldı. Kahramankazan Belediyesi Taziye Evi'nde şehitler için Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Şehit ailelerini yalnız bırakmayan Oğuz, acılarını bir kez daha paylaştıklarını ifade etti. Başkan Oğuz, burada şehit anneleri ve babaları ile ailelerinin bayramlarını kutladı. Ailelerin, şehitlerin anılarından bahsettiği ziyaretlerde duygu dolu anlar yaşandı. Oğuz ve ziyaretçiler daha sonra şehit mezarlarına çiçekler bıraktı. Başkan Oğuz, şehit çocuklarına ve mezarlık ziyaretine gelen çocuklara oyuncak hediye etti.

"Bizler de şehit ailelerimizin evladıyız"

Başkan Oğuz, vatan ve milletleri için gözlerini dahi kırpmadan şehadete yürüyen kahramanları bir kez daha rahmet ve minnetle andığını belirterek, bu anlamlı günde gerçekleştirdikleri ziyaretin kendisini oldukça duygulandırdığını ifade etti. Şehit aileleri ve gazilerle sürekli bir arada olduklarını ve onları hiç yalnız bırakmadıklarını söyleyen Oğuz, "Bizler mutlu ve huzurlu bayramlar geçirebilelim diye kara toprağa giren tüm şehitlerimizi kalbimize gömdük. Aziz şehitlerimizin kıymetli aileleriyle birlikte bu kahraman kardeşlerimizi anmaktan onur duyuyorum. Bu ziyaretlerimizle onlara şehit evlatlarının, şehit babalarının yokluklarını bir nebze de olsa hissettirmediysek bu bizim için en büyük mutluluk. Şehitlerimizin geride kalanları ve gazilerimizle büyük bir aileyiz. Bizler de şehit ailelerimizin birer evladıyız. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz için ne yapsak az. Allah onlardan razı olsun" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramankazan Serhat Oğuz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? SEYRAN ÖLECEK Mİ? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılıyor mu? #127916 YALI ÇAPKINI 69. BÖLÜM FRAGMAN yayınlandı mı? Tahlil nikahı nedir, hülle nedir? Tahlil nikahı nasıl yapılır, şartları nelerdir? Emekli maaşına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? (%) Emekliler ne kadar zam alacak? Memurlar ne kadar zam alacak? (%) 4 aylık memur enflasyon farkı belli oldu mu, Temmuz'da memura ne kadar zam yapılacak? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? 3-4 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
title