Haberler

İzmit Belediyesi, Unıcef Çocuk Dostu Şehirler Programına Katıldı

İzmit Belediyesi, UNICEF Çocuk Dostu Şehirler Programı uygulama eğitimine katıldı.

İzmit Belediyesi, UNICEF Çocuk Dostu Şehirler Programı uygulama eğitimine katıldı.

İçişleri Bakanlığı, Uluslararası Çocuk Merkezi, İKEDA Danışmanlık ve Teknik desteği ile yürütülen UNICEF Çocuk Dostu Şehirler Programı, Ankara Plaza Otel'de gerçekleşti. 2 gün süren eğitime İzmit Belediyesi Çocuk Hakları Masası görevlilerinin yanı sıra 11 belediyenin 15 çocuk çalışmaları temsilcisi katıldı. Eğitim programında çocuk haklarına dair sözleşme, yerel yönetimlerde demokratik karar alma sürecine çocukların katılımı, çocuk katılımı mekanizmalarının oluşturulması, yerel yönetimlerde çocuk katılımını planlama ve hayata geçirmek için örnek çalışmalar gibi konulara yer verildi.

İzmit Belediyesi yetkilileri, çocukların sosyal hayata katılımı noktasında yaptığı çalışmaların yanı sıra verilen eğitimden de yola çıkılarak birçok konuda çocuk katılımının daha aktif bir şekilde hayata geçirilmesi ve çocukların yerel yönetimlerde de aktif katılım sağlamaları noktasında destek olunacağı ve bu alanda çalışmaların gerçekleştirileceğini söylediler.

Uluslar arası Çocuk Merkezi Yetkilisi ve eğitimcisi Adem Arkadaş, eğitim sonunda katılım sağlayan bütün belediye yetkililerine teşekkür etti ve yapılması planlanan çalışmalarda her zaman belediyelerin yanında olacaklarını söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı İzmit Belediyesi Plaza Otel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title