Haberler

İsveç'te yoğun kar yağışı: 1000 araç yolda kaldı, ordu harekete geçti

Güncelleme:

İsveç'te etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle E22 kara yolunda 1000 araç mahsur kaldı. İsveç ordusu ve kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi.

İsveç'in güneyinde etkili olan yoğun kar yağışı sonucu E22 kara yolunda 1000 araç mahsur kaldı. İsveç ordusu, araçlarında mahsur kalanlara yiyecek ve su ulaştırmak için paletli araçlarla çalışmalara katıldı.

İsveç'te Yoğun Kar Yağışı: Bin Araç Mahsur Kaldı

İskandinavya yarımadasındaki İsveç'te etkili olan yoğun kar yağışı, hayatı felç etti. Ülkenin güneyinde görülen yoğun kar, buzlanma ve şiddetli fırtına nedeniyle Hörby ile Kristianstad arasındaki E22 kara yolunda trafik durma noktasına geldi. 1000 araç yolda mahsur kaldı, bölgeye kurtarma ekipleri sevk edildi.

İsveç'te Yoğun Kar Yağışı: Bin Araç Mahsur Kaldı

İSVEÇ ORDUSU HAREKETE GEÇTİ

İsveç ordusu mahsur kalanlara yiyecek ve su ulaştırmak için paletli araçlarla çalışmalara katıldı. İsveç Ulaştırma Kurumu, otoyolun yarın sabah açılmasının beklendiğini duyurdu.

İsveç'te Yoğun Kar Yağışı: Bin Araç Mahsur Kaldı

SON 25 YILIN EN SOĞUK GÜNÜ

İsveç'in kuzeyindeki Kvikkjokk-Arrenjarka bölgesinde ise salı günü hava sıcaklığı eksi 43,6 santigrat dereceye kadar düştü. Bu, ülkede son 25 yılda kayıtlara geçen en düşük sıcaklık oldu. Soğuk hava dalgasının hafta sonuna kadar etkili olması bekleniyor.

İsveç'te Yoğun Kar Yağışı: Bin Araç Mahsur Kaldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsveç Kara Ulaşım Hava Durumu Doğal Afetler Yerel Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (2)

Kurt Alperen:

Nerde bu devletin karayolları.anca yol yaptık derler.2024 yılında bizim gibi medeniyette olacak iş mi.dünyaya rezil ettiler bizi.Sonrada dünya bizi kıskanıyor derler hükümet derhal istifa etmelidir

1
6
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Haberi okudun mu acaba

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title