Haberler

İstanbul Gezi Parkı'ndaki Olaylar

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ürün."Son günlerde yaşanan toplumsal olaylarla ilgili olarak, İstanbul Gezi Parkı'nda ağaçların kesileceğine tepki adı altında yaşananlara dikkat etmek gerekiyor".

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, son günlerde yaşanan toplumsal olaylarla ilgili, "İstanbul Gezi Parkı'nda ağaçların kesileceğine tepki adı altında yaşananlara dikkat etmek gerekiyor. Bu 3-5 tane ağacın kesilmesi olayı değil. Böyle bir şey yok. Bu memleket 76 milyon, öyle sokağa dökülecek birkaç yüz kişiye pabuç bırakacak falan da değil. Biz memleketimizi seviyoruz" dedi.

Ürün, Işıklar AK Parti Belde Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ürün, Türkiye'de derin devletin halen toplumun huzurunun kaçırılması adına çalıştığını kaydetti.

1961 ihtilali öncesinde medyanın Menderes hükümeti hakkında yazdıkları asılsız haberlerle Türkiye'deki derin yapıya hizmet ettiğini anlatan Ürün, şöyle devam etti:

"Twitter diye bir site var. Bu ve bunların benzerlerinin adına sosyal medya koymuşlar. Bu medya falan olamaz. Bir haberleşme vasıtası bu ama adam oradan 30 tane adam öldü, 20 tane adam öldü diye yalan yazıyor. 20 yaşında bir genç panzerin altında kaldı, polis panzeri kadın göstericilerin ayaklarını çiğnedi diye. Bunların tamamı yalan tedbirattır. Tüm bunları yapanlar, bir şeyi unutuyorlar. Bizim tüm bu yalanları bildiğimizi ve gerçekleri tıpkı şimdi Işıklar'da olduğu gibi tüm Türkiye'ye anlattıklarımızı unutuyorlar. Bu memleket 76 milyon, öyle sokağa dökülecek birkaç yüz kişiye pabuç bırakacak falan da değil. Biz memleketimizi seviyoruz. Bu derin yapı 1960'da ihtilal yaptırıp, ülkenin başbakanını astırıp ülkeyi geri bırakıyor. 1980'de yeniden ihtilal yaptırıyorlar. 28 Şubat sürecinde postmodern darbe yaptırıyorlar. Tüm bu yapılardan bu halk zarar görüyor. Çocuklarımız, geleceğimiz zarar görüyor."

Siyaset zeminleri kalmamasının paniğini yaşıyorlar-

Türkiye'de sorunlara çözüm üretmek yerine sadece hükümeti eleştiren muhalefetin terör sorununda müsbet kat edilen mesafenin ardından siyasi zemin kaybettiğini belirten Ürün, yaşanan toplumsal olaylarda bunun da payının olduğunu kaydetti.

Ürün, şunları kaydetti:

"Bu ülkede sadece 28 Şubat sürecinde bu halkın cambaza bak cambaza, irtica geliyor, Fadime Şahin, Kalkancı derken 231 milyar dolarını götürdüler. Bu çok büyük bir rakam. 2002'de kurduğumuz AK Parti'ye bile çok sayıda darbe girişiminde bulunmuşlar. Ortaya çıktı hepsi. Aslında Gezi Parkı vesilesi ile denedikleri de budur. PKK'yı kullanıyorlardı, şimdi PKK'yı da kullanamıyorlar. Bu da bitince yok ağacı söktük, yok lezbiyenlerin hakkı diyerek ortalığı karıştırabiliyorlar. Onlar gecenin 3'ünde sokağa çıkıp miting yapabiliyorsa, bu memleketi sevenler gece gündüz çalışmalıdır. Afyonkarahisar'da Cumhuriyet tarihinde ilk defa gece 3'de eylem yapıldı. Tüm bunları görerek bizlerin çalışması ve bu ülkeye daha fazla hizmet etmesi lazımdır. Kısacası Taksim'de başlayıp Türkiye'nin pek çok yerinde oynanmak istenen oyun ile bu ülkenin huzuruna göz dikilmiştir." - Afyonkarahisar

Kaynak: AA / Yerel

Halil Ürün İstanbul Yerel Haberler

Yargıtay başkanlığına 37'nci tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez seçildi

Yargıtay başkanlığına 37'nci tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez seçildi

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, polisi torbacı sanıp uyuşturucu istedi

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, polisi torbacı sanıp uyuşturucu istedi

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

Aziz Yıldırım gemileri yaktı! Mourinho'dan sonra Romelu Lukaku'yu da bitirdi

Aziz Yıldırım gemileri yaktı! Mourinho'dan sonra Romelu Lukaku'yu da bitirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title